• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    RUM
    RUM --- ---
    RUM: nicméně poslední pozice je uložená na cloudu vždycky... někdy se to čtečce nepovede načíst na první pokus a musí se to udělat přes menu no...
    RUM
    RUM --- ---
    WITTGENSTEIN: no mě se to stalo už mnohokrát. jakoby čtečka vymazala něco v paměti po nějaké době. zkoušel jsem, jestli je to resetem čtečky, ale není...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RUM: To se mi tedy nestalo nikdy.
    RUM
    RUM --- ---
    nicméně "sync to furthest page read" se zdá, že funguje, takže to není zas tak horký, ale stejně
    RUM
    RUM --- ---
    taky se vám pravidelně stává, že máte rozečtenou v kindlu knihu (obálka ukazuje např 20% přečteno), pak po delší době chcete pokračovat a nahraje se první strana? A to se děje i s knihami, co jsem koupil přímo na amazonu.... To asi není moc standartní chování, že? Jediné co funguje 100% je dělat si záložky, protože ty zůstávají
    MTHU
    MTHU --- ---
    EVILMIND: Určitě to vymění za nějaký fešný "Connection failed" okýnko... ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ARXIE: super, takze kdyz to neudelam, tak konecne budu moct mit porad zaplou wifi bez toho, aby mi Amazon cpal aktualizace? Parada, nevim proc takova featura nebyla k mani uz davno... *grin*
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    Máte starší Kindle? Do zítra aktualizujte software nebo přijdete o internet – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...itra-aktualizujte-software-nebo-prijdete-o-internet/sc-4-a-181806/default.aspx
    IKEBLASTER
    IKEBLASTER --- ---
    Zdravím. Omlouvám se, pokud jsem zvolil špatnou sekci.
    Neměl by někdo na prodej Kindle 3 (Keyboard) s prasklým displayem, ale jinak funkční? Koupil bych. :)
    Kdyžtak prosím piště soukromě do pošty. Děkuji.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    HWLLFFRDD: jinak se ti tam stáhne... :-)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Takže nemám vypínat airplane mode povídáte, jo?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    NEVILL: Já taky... Ale i tak ten seznam vypadal jinak a horní menu... Je to čistčí, ale asi mi bydou chybět ty tečky progresu...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    FARFELOO: ten nový homescreen display jsem vypnul... :-)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Co říkáte na změnu layoutu homescreenu?
    RUM
    RUM --- ---
    Musím říct že Merriam-webster slovník, co se dá stáhnout z cloudu přímo v Kindlu je 1000x lepší než ty dva původní, co jsou předinstalované. Ukazuje výslovnost v IPA a výklad je stručný a jasný
    KRYSHA
    KRYSHA --- ---
    KAZATELL: Screen Saver Hack to umí
    MobileRead Wiki - Kindle Screen Saver Hack for all 2.x, 3.x & 4.x Kindles
    http://wiki.mobileread.com/wiki/Kindle_Screen_Saver_Hack_for_all_2.x,_3.x_%26_4.x_Kindles
    Native Font, ScreenSaver & USBNetwork Hacks for Kindle 2.x, 3.x & 4.x - MobileRead Forums
    http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=88004
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUM: Tak jasně, na ebooky se založil spešl mail ze kterýho to tam chodí :-)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Teď mě napadla myšlenka, že by se mi docela líbilo, kdybych měl místo obrázku od kindle na vypnuté obrazovce vždycky obálku aktuálně čtené knihy. Jde to nějak udělat? Na Kindle 4? díky
    RUM
    RUM --- ---
    SAMOUT: jj tomu rozumím, nicméně já koupil druhý PW3 pro sebe a ten první jsem dal máti a myslím si, že té angličtiny je tam tak málo, že to snad ani nemá cenu řešit... větší problém je pro ní vědět kde ťuknout, např. jak zobrazit horní nabídku, jak udělat záložku, jak se posunout v knihovně atd. Samozřejmě nejlepší by pro tyto lidi bylo mít na všechno jedno tlačítko s českým popiskem :-)

vysvětlit, kde si sehnat e-booky a jak je do PW3 dostat jsem se radši ani nepokoušel, protože to budu muset dělat za ní
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUM: Asi nejcastejsim duvodem je moznost nasledne nahrat ceske menu. Napriklad ja sve matce koupil Pocketbook jen proto, ze ho ma (mati nevladne anglictinou). Sam bych PW3 nemenil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam