• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ERGOSUM: To odložení 13" PocketBooku je už takovej vtip
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    PEJR: Už čekat nemusíš.
    $574 Pocketbook CAD Reader Delayed Until Next Year, Will Have a 13.3" Mobius E-ink Screen | The Digital Reader
    http://the-digital-reader.com/.../17/574-pocketbook-cad-reader-delayed-next-year-will-mobius-screen/
    Sony’s 13-inch Digital Paper is the first device to use a flexible e-ink display | ExtremeTech
    http://www.extremetech.com/...inch-digital-paper-is-the-first-device-to-use-a-flexible-e-ink-display
    Where in the World are 13.3 Inch e-Readers?
    http://goodereader.com/blog/e-paper/where-in-the-world-are-13-3-inch-e-readers
    BTW já bych také bral, ale nikdo nedává a tohle musíš koupit :-)
    PEJR
    PEJR --- ---
    KUBLAJ: Jsem tady jedinej kdo ceka na 12"? Chapu ze takhle velkej eink je asi dost krehkej, ale bral bych aspon A4
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    EVILMIND: dobrá propagace filmu :-) díky za info. knihu jsem přečetl a musím uznat, že jsem se moc bavil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TEEPEK:
    EVILMIND:
    jsem se netrefil, vydavatel to nevydal znova, nicmene rano jsem videl v metru spoustu reklam, vydal to nekdo jinej... :-) Konecne.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Nejlepší postup je IMHO destilovaná voda - isopropylalkohol - sušení.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ERGOSUM: tak ted uz nepotrebuju susit, uz je to uplne suchy, jenom proste nefunguje. Knizky mam samozrejme i jinde, neprisla jsem tak o knihovnu, jenom o ctecku. Zkusim jeste nejakej ten servis.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    JYRKA: Jo to máš pravdu. Bývá i dírka na kancelářskou sponku přes kterou lze udělat tvrdý reset.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    E2E4: Před sušením byla destilka. Takže usazeniny tam už být neměly.
    Líh mohl odstranit krytí tišťáků. Při rozebírání a skládání mohl povolit nějaký studený spoj. Voda mohla zatéct do e-inku. Něco se mohlo vyzkratovat. To jen pro úplnost.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Ještě bych vyzkoušel reset - mačkají se tam některá tlačítka. Teď se mi to nechce hledat, ale občas se vzpamatuje.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    VRATENKA: Asi jediné co ti můžu v této situaci doporučit, je zkusit navštívit nějakou opravnu fotoaparátů. Tam budou mít nejvíc prostředků a zkušeností s různými utopenci. Stát se to mě, zkusil bych (po rozebrání a vysušení) třeba dát ho do igeliťáku s kusem molitanu, vypumpovat vysavačem vzduch, zavázat pytlík a strčit do mrazáku.
    Ostatně možnost podobných nehod je jedním z důvodů, proč mám většinu knih na kartě a ještě zálohovaných mimo, místo přímo ve čtečce.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VRATENKA: Myslim ze to suseni na topeni byla chyba (necha usazeniny), ale kdo vi, asi by to stejne neprezil.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    E2E4: Vypnout nesel, protoze na nic nereagoval, tak jsme ho rozebrali, jak nejvic to slo, vyndali baterku a jeste nejaky dalsi casti, oplachli ho destilkou a dali na topeni, pak jeste do rejze na topeni, po trech dnech ocistili lihem, slozili a nic.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ERGOSUM: na nabijecku nijak nereagoval, nechali jsme ho nejakou dobu pripojenej a nic :-/ Byl tak hodinu uplne pod vodou a pak jeste nekolik dalsich hodin v mokru v ne moc cisty vode.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    VRATENKA: Jak jste ho susili? Ono asi chtelo ho vypnout a dat rovnou do ty rejze. Jinak mne dost zmokl Kindle 3 (zapomnel jsem ho na chalupe na desti v prutrzi mracen), ani jsem ho nejak nevysusoval a normalne fungoval..
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    VRATENKA: Šanci má. Ale to může rozhodnout někdo, kdo si s tím bude hrát naživo. Velmi pravděpodobně bude vybitý.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s ozivovanim utopenyho Kindlu? Rozebrali jsme ho, vysusili, tri dny nechali nalozenyho v ryzi, ocistili, sestavili dohromady a nefunguje :-( Ma jeste nejakou sanci na zachranu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TEEPEK: ti ulehcim praci, nemas sanci. Teda, jako ebook samozrejme neni problem, je to na xtrance, ale papirova je nesehnatelna, prestoze kdysi jich byly hromady v Levnych Knihach. Mam cca rok nastaveny poplach na prohledavaci antikvariatu, a za celou dobu ji nikdo neprodaval. Ale da se koupit anglicka, coz je ostatne stejne lepsi, protoze si muzes zkusit sam hledat ty easter eggy... ;-)
    Ale jestli nakladatel neni idiot, vyda to znova az bude mit premieru film, takze mozna staci proste pockat.
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    MEMNON666: promiň, ale jaký piráti? bez fóra amazon-kindle jsem jaksi out... děkuju
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    TEEPEK: pirati maji :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    WITTGENSTEIN: Mne u PW nechybi tlacitka, ale prebejva touchscreen - musim to jednou rukou drzet s prstem vykloubenym na cerny okraj, jinak kdykoliv se dotknu displeje tak to prestrankuje / nekam skoci.. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam