• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: Tak za dva dny, koukam.
    HANELA
    HANELA --- ---
    MYJKA: jinak gratuluji!
    HANELA
    HANELA --- ---
    MYJKA: a jsou tam?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Dorazil! Za dva dny. Muzu mailboxde.cz doporucit vsemi deseti.
    Co jsem ale vubec necekala, ze se mi cely obsah stare ctecky nacte automaticky. Teda alespon mam pocit, ze tam je vse. Z amazonu kupovane tam nemam v podstate nic.

Tak jeste ty reklamy. :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Nějaký zkušenosti s Oasis 2? (Zdá se, že jsem svůj Paperwhite nechal ve zmrzlinárně a že už se asi nenajde.)
    Kdybych si ho mohl ohmatat / vyzkoušet, bylo by to už úplně super.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    LUCKERCZ: Já to řešil teď v únoru a uplně stejně v pohodě to bylo.
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    MYJKA: musis to mit pripojene na wifi a do dne mi prisel "update" kterej mi odstranil ty reklamy ;) Nemas vubec zac... resil jsem to pred 3,5 roky, tak snad je to stale funkcni =) ono je preci jen otazka casu, kdy tam budou mit i ceske knihy a pak uz bude smula ;)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Normalne se tesim jak mala. Trpim tehotenskou nespavosti a to nocni cumeni do mobilu me uz nebavi. Tesim se na ten podsviceny displej! :) konecne doctu ty knihy, co mi tady “lezi”.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LUCKERCZ: Dekuji moc! Takhle podrobne jsem to ani necekala! :) jsi moc hodny, hned az ho budu mit, tak to poslu.

A pak se vam nejak restartoval? Nebo to jen proste zmizelo?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    MYJKA: na strankach http://www.amazon.de/kindlesupport kliknes v levo dole na tlacitko "Contact Us", tam vyberes svuj kindle a dole vyberes v Select an issue "Other Kindle Issuee", do specifikace neco jako "special offers" a zvolis kontaktovani pres mail.
    Do textu jsem napsal o jake zarizeni se jedna (V mem pripade to byli dve zarizeni) a do popisu toto: "Hello,
    could you, please, cancel the special offers in my two Kindle devices? I do not live neither in USA or any other countries, where it would make a sense to show them, because I live in Czech Republic. Thank you.
    Regards
    Petr "

Nevim jak hodne dobre je to anglicky(asi moc ne), ale proslo to. Snad ti to pomuze =)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MTHU: Musi ti odejit jak me :D jinak bych ho za nic nevymenila.

Jeste me napada, jestli ma smysl zkusit v tom mem starem vymenit baterku a prodat.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    MTHU: musis ho rozbit ;-)
    MTHU
    MTHU --- ---
    Nejhorší na těch amazoních akcích je to, že se pořád nedokážu rozloučit s Kindle Keyboard :-) Jinak bych měl Paperwhite už třikrát :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Tak jsem se konecne rozhoupala a ten akcni kindle pres ten mailboxde objednala i s tema reklamama. Kam jste jim pak teda psali ohledne tech reklam? Diky! Snad ho budu pristi tyden mit. Do toho mailboxu by jim to meli dorucit uz zitra, byla akce i na prime membership na mesic zdarma a tim padem doruceni do druheho dne. :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    PAYAXY: Už můžeš jenom do Kindlestoru a Wiki.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    No parada, diky obema. :)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Jeste porad maji u Kindle funkcni to 3G pripojeni zdarma?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    ...a kdo to rikal?:-D
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Akce na čtečky Kindle – Paperwhite za 2050 Kč a základní Kindle za 1410 Kč
    http://www.ebooky.cz/akce-na-ctecky-kindle-paperwhite-za-2180-kc-a-zakladni-kindle-za-1400-kc/
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIRKA207: ja jsem dlouho take odolaval a nechtel jsem nic resit se supportem, jelikoz moje anglictina je hodne spatna, ale nakonec jsem se premohl a napsal jsem jeden mail, kde jsem napsal jake dve zarizeni mam a ze reklamy v CR nemohu vyuzit a uz zadne reklamy nemam. Zadne chatovani/volani nic, jeden mail a bylo to ;)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEVILL: tak nejak to bude, zkus cenovy srovnavace.
    Kazdopadne by se asi hodilo pockat az Amazon zas rozjede akci -20eur, a pak uz je to opravdu supr cena. Letos byla uz tusim 2x
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JIRKA207: ano, připouštím že jsem to pomíchal, to proto že jsem tu verzi bez reklamy ani nenašel (fajn, koukal jsem jen na Alzu a CZC)...samozřejmě ve srovnání s verzí bez reklamy (je-li někde v nabídce) to nejspíš vyjde z Německa líp, matně si vybavuju že PW bez reklamy jsem před časem někde viděl za cenu co se blížila ke čtyřem tisícům...
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    NEVILL: srovnavas dve ruzne verze :-)
    pri srovnani bez reklam u nas a v nemecku tak se to vyplati. Pokud mas chut resit se supportem odstraneni reklamy, tak smele do toho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam