• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    KRYSHA
    KRYSHA --- ---
    MASTEJ: google - prvni odkaz
    pripadne na mobilism.org
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Ahoj... Sháním Kindle verzi knihy G. R. R. MMartin: Tanec s Draky ideálně v angličtině. Neměl by někdo prosím? Díky moc.
    MTHU
    MTHU --- ---
    Čistě nezávazně (jestli mi to stojí za promazávání případně un-jailbreak), byl by zájem o plně funkční Kindle Keyboard za nějaký drobný úplatek? Baterie původní ale drží. Zatím se mi válí dva měsíce ve skříni a nikdo z mého okolí ho nějak nechce.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    vypadá to že mi v Kindlu Paperwhite 6th generation odešla baterie. nemáte někdo tip kde jí nechat v Praze vyměnit? díky.
    MTHU
    MTHU --- ---
    MYJKA: Nj, teď byl rozdíl mezi verzemi jen 20 EUR, takže s poštovným z mailboxde.cz by to už nebylo tak valné ... předpokládám, že mi vydrží aspoň zas 7 let, a ještě můžu prodat funkční Keyboard :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: Tak za dva dny, koukam.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MTHU: Mne to dorazilo snad za tri dny. :) a usetrila jsem taky kolem tisicovky. Nekde niz jsem psala.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MTHU: kdyz jsem si kupoval první Paperwhite ; bylo to takhle snad o litr levnější..
    MTHU
    MTHU --- ---
    E2E4: Jo, ale pak už těch ušetřenejch peněz není tolik, a nepřijde to za 2 dny jako s UPS ;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MTHU: mailboxde.cz ftw!
    MTHU
    MTHU --- ---
    MTHU: Resp. asi za 111, páč do ČR se platí jiný DPH :-)
    MTHU
    MTHU --- ---
    Kdyby to někoho zajímalo, tak dneska je nový Paperwhite na německém Amazonu za 109 EUR (bez reklam), nebo za 89 s reklamama (ale to nejde objednat přímo do ČR)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    OODOOW: praha
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    E2E4: jsem zkoušel všecko možný, právě mě to dost štvalo, bo jsem si koupil novej display na to, předělal to, a pak ani ne pár měsíců na to, se stalo tohle.
    Už jsem ten kindle sice pohřbil, ale jestli je to fakt K3 keyboard a bydlíš někde blízko, tak bych si ho vzal, třeba bych z toho sestavil ještě funkční.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ARXIE, OODOOW: E2E4. Ale rychle uz jsem ho dal do pytle s elektroodpadem. :)

OODOOW: nebo zkus hard reset - podrzet asi 20s reset posuvnik dokud se nevypne, pak znovu zapnout..
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    nechce se nekdo zbavit K3 Keyboard s rozbitym displayem? pripadne pm, diky
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    E2E4: No, já mám třeba display v pohodě, ale asi odešla baterka nebo něco, protože když to zapnu, tak to jenom nějak bliká.
    MTHU
    MTHU --- ---
    CHARLEZ: Jde to i na německým? Do ČR jde teď objednávat jen z německýho, ale Trade-In dokážu najít jen na americkým webu.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KRISHNA: mit displej v pohode tak to pouzivam dodnes.. tak 3/4 fungujou na 50% a vic :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    E2E4: Display má v pohodě?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam