• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    OXYMORON: Vymenil som stary iPad mini za obyč a je na mňa ťažký. Tŕpnu mi ruky keď z neho čítam.
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    SCHRAPNEL: Proč jsi se rozhodl Kindle ?
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    Ahoj, zvažujem kúpu Kindle. Doteraz som na všteko používal iPad. Mám plnú knižnicu, ehm, ePub kníh (ofc legálne zaobstaraných). Ako je na tom teraz tá calibre appka? Prekonvertuje to akože fakt dobre alebo sú s tým problémy? Naposledy som o Kindle zavadli asi pred 5r, odvredy to ide mimo mňa tak sa neorientujem. Ďakujem.
    KERB
    KERB --- ---
    MTHU: ok, díky. Na večerní čtení bych uvítal ...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    MTHU: nastavitelnou teplota barvy nasvícení ma v nabidce i PocketBook
    MTHU
    MTHU --- ---
    KERB: Kobo a Onyx Boox mají modely s nastavitelnou teplotou podsvícení. Ale podle ozvěn z různých stran je pořád Kindle softwarově na výši.
    KERB
    KERB --- ---
    mam paperwhite 3, libilo by se mi nejaky teplejsi podsviceni, nevite jestli o tom treba neuvazuje amazon do dalsi verze ... nebo jestli je takovy trend u jinych vyrobcu ?
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    KRYSHA: Nejlepší! Díky moc...
    KRYSHA
    KRYSHA --- ---
    MASTEJ: google - prvni odkaz
    pripadne na mobilism.org
    MASTEJ
    MASTEJ --- ---
    Ahoj... Sháním Kindle verzi knihy G. R. R. MMartin: Tanec s Draky ideálně v angličtině. Neměl by někdo prosím? Díky moc.
    MTHU
    MTHU --- ---
    Čistě nezávazně (jestli mi to stojí za promazávání případně un-jailbreak), byl by zájem o plně funkční Kindle Keyboard za nějaký drobný úplatek? Baterie původní ale drží. Zatím se mi válí dva měsíce ve skříni a nikdo z mého okolí ho nějak nechce.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    vypadá to že mi v Kindlu Paperwhite 6th generation odešla baterie. nemáte někdo tip kde jí nechat v Praze vyměnit? díky.
    MTHU
    MTHU --- ---
    MYJKA: Nj, teď byl rozdíl mezi verzemi jen 20 EUR, takže s poštovným z mailboxde.cz by to už nebylo tak valné ... předpokládám, že mi vydrží aspoň zas 7 let, a ještě můžu prodat funkční Keyboard :-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MYJKA: Tak za dva dny, koukam.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    MTHU: Mne to dorazilo snad za tri dny. :) a usetrila jsem taky kolem tisicovky. Nekde niz jsem psala.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MTHU: kdyz jsem si kupoval první Paperwhite ; bylo to takhle snad o litr levnější..
    MTHU
    MTHU --- ---
    E2E4: Jo, ale pak už těch ušetřenejch peněz není tolik, a nepřijde to za 2 dny jako s UPS ;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MTHU: mailboxde.cz ftw!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam