• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    FERRYH: Už se stalo. Prý to vydavatel bude řešit a když Amazon dá, tak bude ke stažení update. Čte se to dost mizerně při jakémkoliv nastavení velikosti písma. Teď se jenom modlím, aby to nebyl nějaký rozšířený nešvar a nekoupil jsem si v budoucnu další takový zmetek.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ICEMAN8241: no je to fakt asi ostre odentrovane na kazde radce... je to videt uz u ukazky... staci ukazku zoomem zmensit nebo zvetsit a je zrejme, ze zatimco pocatecni anotace a info je plovouci text, tak dal pak ten autorsky text je drsne naentrovanej na kazde radce ... no fuuuuj! zajimave je, ze tam je obcas par mist kde je text na kousku odstavce spojeny... jasna sazbova cunacina! :) bych to reklamoval...
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    ICEMAN8241: O kterou knihu jde ?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ICEMAN8241: Tam asi bude nějak natvrdo zalomení řádků a zarovnání textu, možná by to při určitém fontu a velikosti mohlo vypadat normálně. Nebo to to možná vychází když se to přehodí našířku. Každopádně to asi někdo pěkně zvoral...
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    Stak se mi takový ošklivý a skoro bych řekl zlý, zlý, pane řediteli, nepěkná věc. Koupil jsem si Kindle knížku a v Paperwhite i v appce se mi text zobrazuje s nahodile zalomenými řádky. Setkal jste se s tím někdo? Zkusil jsem restartovat Kindle, smazat knížku a znovu stáhnout, vrátit a znovu koupit, nic z toho nepomohlo. Obávám se, že někdo neřešil authoring a prostě se s tím u knížky za 5 doláčů nechtěl mazat.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    JYRKA: aha, tak se omlouvam za dezinformaci.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: ne, je vodeodolny presne rok
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    JYRKA: Kindle PW 1-4
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: nejsou. Vsechny nove modely jenom
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: wow...tak tenhle detail mi úplně unikl...
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    NEVILL: vsechny PW jsou vodotesny.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KURE: Aha, jasně, díky! No, to už je ovšem slušné vylepšení, jinak je snad vodotěsný akorát Oasis...
    KURE
    KURE --- ---
    NEVILL: PW4 je vodotesnej. Normalni kindle neni.
    srovnaní na spodku stranky:
    https://www.amazon.com/...41S7Y8/ref=sr_1_5?keywords=kindle&qid=1571651375&smid=ATVPDKIKX0DER&sr=8-5
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KURE: PW4 nebo ten New Kindle?
    KURE
    KURE --- ---
    NEVILL: taky je vodotěsnej.
    MTHU
    MTHU --- ---
    ROMI: Na Amazon.de je PW4 teď za 110 EUR.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ROMI: Tak PW3 a PW4 jsem koukal že stojí skoro stejně, tam bych bral spíš čtyřku. Co jsem koukal tak je to za něco lehce přes 3K, jinak ten úplně základní "Amazon New Kindle 2019" teď stojí asi 2,5K. Proti tomu základnímu má PW4 lepší rozlišení a dvojnásobnou paměť, hádám že to by za těch pár stovek navíc asi stálo...
    ROMI
    ROMI --- ---
    jaka ctecka je ted nejlepsi pomer cena vykon? Kindle Paperwhite 3? koukam, ze uz je i 4. Shanim neco pro brachovu buchtu
    E2E4
    E2E4 --- ---
    I pravne můžou.. cokoli. platí co si daní do podmínek od chvíle kdy si to tam dají. s okamžitým účinkem

We may change, suspend, or discontinue the Services, or any part of them, at any time without notice. We may amend any of this Agreement's terms at our sole discretion by posting the revised terms on the Amazon.com website. Your continued use of the Amazon Device after the effective date of the revised Agreement constitutes your acceptance of the terms.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam