• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    WUXIA
    WUXIA --- ---
    Oxymoron: Opravdu jen text, je to knížka ve formátu PDF, žádný scan. Ale chová se to právě jako scan. Když ji pošlu do jiné čtečky, funguje to v pohodě. Jen ta moje se nějak cuká.
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    WUXIA: Obsahuje to PDF opravdu text, nebo scanovaný stránky (v podstatě obrázky) ?
    WUXIA
    WUXIA --- ---
    Ahoj, mám takový problém s Kindlem Paperwhite. Jde o posílání knížek přes kindlovský mejl. Donedávno mi všechno funguvalo bezvadně . mejl, do předmětu "convert" a soubor v PDF se normálně překonvertoval. Ale před pár dny jsem si do Kindlu posílal knížku v PDF a uložila se mi tam ne jako "personel", ale jako "PDF" a taky se jako pdf chodvá. Nejde zvětšit písmo a podobně. Když to do čtečky uložím přes kabel, je to v pohodě, ale přes ten mejl to takhle zlobí. Netuší prosím někdo, co s tím? Kde se stala chyba?
    BEDRICHKANGOO
    BEDRICHKANGOO --- ---
    Ahoj, Kindle 4 - prosím neválí se někomu doma (po mrtvém zařízení) originální obal s lampičkou, napájenou přímo ze čtečky? děkuji a pardon za spam
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Nový kindle dorazil. Není tu někdo, kdo by dal za můj starší Kindle sy69jl 700kč? Praha
    HANELA
    HANELA --- ---
    JIRKA207: tak teď už dlouho ne, ale v začátcích, před 7 roky pravidelně.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HANELA: a melas ho nekdy pripojeny k internetu? Staci jedno pripojeni a mas je tam :) pokud si tam knizky nahravas pres usb a ne pres kindle cloud, tak to je pak bez reklam.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    DUCATIMONSTER: Naposledy jsem to absolvoval před měsícem se čtečkou pro kamarádku a šlo to hladce...
    HANELA
    HANELA --- ---
    FIELDMAN: mám Kindle s reklamami, všude v papírech je to uvedené, ale NIKDY na mě žádná nevyskocila.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FIELDMAN: Zajimave
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FIELDMAN: Komu a co?
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    ADM: Jakýkoliv Kindle jde bez reklam, když jim napíšeš...
    HANELA
    HANELA --- ---
    Byla jedna firma, která zprostředkovávala přeposlání do ČR. Možná ještě existuje.
    ADM
    ADM --- ---
    ALEXIS: takze jen to doruceni, ja za vsim hned hledam nejakou levarnu ... diky
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ADM: Ta věta říká, že tento produkt posílají jen do vyjmenovaných zemí.
    ADM
    ADM --- ---
    chci si objednat z amazon.de oasis, je to bez reklam (teda oproti tady jinymu linku z amazon.de co probehl tak tam zadny werbung vybrat nelze, cili default bez reklam), ale zarazi me "Dieses Produkt ist nur nach Deutschland, Österreich, Lichtenstein, Luxemburg oder in die Schweiz lieferbar."

nevim co si pod tim mam predstavit, ze to bude jen v nemcine, nebo mi budou pri pouziti u nas nejak jinak hazet klacky pod nohy, nevi nekdo o co jde?
    MTHU
    MTHU --- ---
    OKO1: Tu s reklamama ti Amazon nepošle rovnou do ČR.
    EGON_BONDY
    EGON_BONDY --- ---
    Super, dík za tip. Tak prý za týden doručí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam