• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    E2E4: to by tolik nežralo, mám tam jen pár knížek většinou.
    MTHU: jo, zůstaly zapnuté sítě, tak možná je to tím, byť se úplně vybila snad po pěti dnech od nabití, to mi přijde i tak brzy. No, vypnu sítě a uvidím.
    MTHU
    MTHU --- ---
    Nepozoruju. Ale mám minimum knih a vyplou wifi. Paperwhite 4.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DOBYTEK: nedela to reindexaci?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    DOBYTEK: Hele, mozna ze jo, zrovna dneska me prekvapilo, ze si rika o nabijecku..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DOBYTEK: Netuším, mám Kindle Voyage a ten zatím ten poslední update nedostal, jede stále na verzi z dubna letošního roku.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Taky se vam po tom poslednim updatu kindle tak rychle vybiji? Da se s tim neco delat? Downgrade?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JIRKA207: super, to jsem presne chtel slyset :) dik
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Dokazu, mel jsem i paperwhite.
    Baterku maji min. stejnou, mozna lepsi.
    Displej ma urcite lepsi vcetne podsviceni.
    A jak sem jiz psal, diky te hrane s baterkou se mi prave lepe drzi a i proto sem paperwhite vymenil za oasis.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JIRKA207: Dokazes to srovnat s paper hite? resp jinym modlem, ktery ma dotykovy display a podsviceni?
    Ocekavam ze na baterku take vydrzi nekolik tydnu.
    Jak se drzi v jedne ruce, resp je to rozdil proti jine ctecce? pokud se nepletu mel by byt vyvazeny na jednu stranu..
    Dik
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    ORBIT: spis naposnco te zajima?
    Libi se mi ze ma hranu a lepe se drzi, ma super podsviceni.
    Bavi me listovani tlacitkama a mrzi me, ze vypnuti touchscreenu v knize nelze nastavit natrvalo, a s vypnutim kindle se zrusi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ahoj, máte někdo Kindle Oasis? Co o něm můžete říct?
    ROMI
    ROMI --- ---
    JEREMIUS: to ti vydrzel dlouho :) me je vzdy odpravila vlhkost :) tak uvidim co ten ty vodeodolny :)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    JEREMIUS: měl jsem u mého kindlu před několika lety stejné chování. bylo způsobeno nabořeným soubory v adresáři update.
    při připojení na PC se na chvilku namapoval disk a šlo to smazat.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JEREMIUS: taky se dá zkusit preflashnout firmware, je možný že to zabil nějaký update.. najdi si návod na rootnuti a postupuj podle něj.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JEREMIUS: muzes to tim definitivne odpalit, ale zas jestli se s tim uz neda nic delat jineho, tak to za pokus stoji
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    DOBYTEK: Hm, asi to přinejhorším taky takhle zkusím, než to rovnou hodit do koše :-)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    NEVILL: Ano, soft reset nedělá nic. Hard reset/factory reset asi taky nic, jako občas to naběhne, ale tak po milionu restartů a za chvíli se to zase restartuje.
    Kdyby to byla baterka, tak by se to nědělo, když je to připojené v nabíječce, ne?
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JEREMIUS: mně se zbláznila baterka u, pravda novějšího, Kindlu, už jsem to vzdávali, protože nezabíralo vůbec nic, nakonec pomohlo nechat to vybít úplně, dva měsíce ležel na stole, a pak nabít, najednou to naběhlo a jede vesele dál.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JEREMIUS: Předpokládám že jsi zkoušel to trochu nabít a pak 40 vteřin podržet power tlačítko, aby se to restartovalo? Ono v tom mohlo odejít ledacos, já bych odhadoval baterku, 2nd gen už má přes 10 let...
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Přestal mi fungovat Kindle 2nd gen. Neustále rebootuje. Občas na chvíli naběhne a pak pořád dokola. Zkusil jsem factory reset, ale nepomohlo to. Nemáte tip, co s tím, než ho hodím do koše?
    PULKA
    PULKA --- ---
    LBW: Podívej se, jestli knihy, které čteš jsou součástí Kindle Unlimited. My jsme doma na počítačovou, ekonomickou a jinou převážně odbournou literaturu přišli na to, že ne. Když už čteme beletrii, tak je cena v řádu jednotek dolarů, takže se to pak nevyplatí. Myslím si, že je to přesně ten problém, co popisovali ti tví kolegové.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam