• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DOBYTEK: vypnout site zabralo, byt mam pocit, ze je ta vydrz trochu horsi i tak, ale aspon uz ji muzu nechat tyden lezet bez obav, ze se uplne vybije
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    E2E4: neděs mě :D Uvidím, co udělalo to vypnutí sítí a možná to pak ještě zresetuji.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DOBYTEK: mohla se zaseknout v nekonečný smyčce..
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    DOBYTEK: wifina hodne spotrebovava... take ji na svem PB mam stable vyplou ... jinak se mi na PB vyplatilo v nastaveni misto hard vypinani aby se jen uspaval ... kupodivu to pak mnohem dele vydrzelo...
    Kindle moc neznam, ale co jsem slysel tak prave Kindle bezne pri vypinani se vlastne jen uspi ... mozna se aktualizaci FW tohle zmenilo? sel bych po tehle dvou vecech jako prvnich...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    E2E4: to by tolik nežralo, mám tam jen pár knížek většinou.
    MTHU: jo, zůstaly zapnuté sítě, tak možná je to tím, byť se úplně vybila snad po pěti dnech od nabití, to mi přijde i tak brzy. No, vypnu sítě a uvidím.
    MTHU
    MTHU --- ---
    Nepozoruju. Ale mám minimum knih a vyplou wifi. Paperwhite 4.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DOBYTEK: nedela to reindexaci?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    DOBYTEK: Hele, mozna ze jo, zrovna dneska me prekvapilo, ze si rika o nabijecku..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DOBYTEK: Netuším, mám Kindle Voyage a ten zatím ten poslední update nedostal, jede stále na verzi z dubna letošního roku.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Taky se vam po tom poslednim updatu kindle tak rychle vybiji? Da se s tim neco delat? Downgrade?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JIRKA207: super, to jsem presne chtel slyset :) dik
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Dokazu, mel jsem i paperwhite.
    Baterku maji min. stejnou, mozna lepsi.
    Displej ma urcite lepsi vcetne podsviceni.
    A jak sem jiz psal, diky te hrane s baterkou se mi prave lepe drzi a i proto sem paperwhite vymenil za oasis.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JIRKA207: Dokazes to srovnat s paper hite? resp jinym modlem, ktery ma dotykovy display a podsviceni?
    Ocekavam ze na baterku take vydrzi nekolik tydnu.
    Jak se drzi v jedne ruce, resp je to rozdil proti jine ctecce? pokud se nepletu mel by byt vyvazeny na jednu stranu..
    Dik
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    ORBIT: spis naposnco te zajima?
    Libi se mi ze ma hranu a lepe se drzi, ma super podsviceni.
    Bavi me listovani tlacitkama a mrzi me, ze vypnuti touchscreenu v knize nelze nastavit natrvalo, a s vypnutim kindle se zrusi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Ahoj, máte někdo Kindle Oasis? Co o něm můžete říct?
    ROMI
    ROMI --- ---
    JEREMIUS: to ti vydrzel dlouho :) me je vzdy odpravila vlhkost :) tak uvidim co ten ty vodeodolny :)
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    JEREMIUS: měl jsem u mého kindlu před několika lety stejné chování. bylo způsobeno nabořeným soubory v adresáři update.
    při připojení na PC se na chvilku namapoval disk a šlo to smazat.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JEREMIUS: taky se dá zkusit preflashnout firmware, je možný že to zabil nějaký update.. najdi si návod na rootnuti a postupuj podle něj.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JEREMIUS: muzes to tim definitivne odpalit, ale zas jestli se s tim uz neda nic delat jineho, tak to za pokus stoji
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    DOBYTEK: Hm, asi to přinejhorším taky takhle zkusím, než to rovnou hodit do koše :-)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    NEVILL: Ano, soft reset nedělá nic. Hard reset/factory reset asi taky nic, jako občas to naběhne, ale tak po milionu restartů a za chvíli se to zase restartuje.
    Kdyby to byla baterka, tak by se to nědělo, když je to připojené v nabíječce, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam