• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MAR_TINA: Že jo...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WITTGENSTEIN: a nejpříjemnější
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    WITTGENSTEIN: No jasně že je proto si mohou dovolit co si dovolují.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    OXYMORON: Mně se to taky stalo, ale říkal jsem si, že asi něco dělám blbě. Reset nepomohl, tak jsem si to natáhl do kindlu přes USB.
    Oasis je stažená z prodeje, tak snad přijde Amazon s nějakou novinkou, už by to chtělo novou generaci.
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Šlo jen o výpadek stahování nových knih, či knih z knihovny uživatele do Kindle zařízení. Když jsem to zkoušel, už to fungovalo. Stáhnout si zakoupenou knihu ( (nebo knihu z knihovny) na PC bylo možné bez problému, stejně jako si ji nahrát např. kabelem, jak to stejně většina lidí dělá.
    Ergo kladívko - pokud člověk nepoužívá whispersync nebo send to kindle, ani nepoznal, že se něco děje.
    Já bych si naopak přál, aby Amazon přišel s novou generací Oasis. Na beletrii to je z mého pohledu bezkonkurenčně nejlepší zařízení, co jsem kdy měl (a mám).
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DELVIT: ...teda až na to, že je to globálně nejprodávanější čtečka navázaná na největší obchod s e-knihami, že jo.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    MA747: už by ten kindle mohli přestat dělat, je to úplně zbytečné zařízení.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MA747: to je teda dobrá shitshow, já jsem nedávno přešel na pocketbook a jsem spokojen, nemá to všechny ty osery které má Kindle..
    MA747
    MA747 --- ---
    Amazon Kindle will not download books - Good e-Reader
    https://goodereader.com/blog/kindle/amazon-kindle-will-not-download-books-to-the-e-reader

Pár dnů bude trvat oprava.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    [ONYX BOOX - e-book čtečka - typy, triky, doporučení...]
    jste zvani vsichni a snad to bude uzitecne...
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    PULKA: Tak to nevím
    PULKA
    PULKA --- ---
    FIELDMAN: A nemuziu bejt ve skupine jenom dva dospeli? Tak uz to mame s pritelkyni a trochu jsem se bala experimentovat a oznacit podnikatelskej ucet jako detskej, ale pokud to jde, tak OK.
    FIELDMAN
    FIELDMAN --- ---
    PULKA: Udělej si na Amazonu rodinou skupinu. Mám to taky tak kvůli více účtům. V rodině se dá sdílet pak vše.
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Koukám, že dělám dobře, že si celou dobu knihy kupuju z Kindle - tedy ze čtečky :-)
    PULKA
    PULKA --- ---
    FERRYH: Alias jsem nenasla, refund byl zjevne nejrychlejsi a nejpohodlnejsi cesta a pak uz mne to nebavilo resit, takze jsem nikomu nepsala. Penize uz mam zpet a knihu koupenou z druhyho uctu.

Nahravani knih odjinud je bez problemu, ale tohle byl fakt opruz.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    PULKA: ... cekal bych to co popisujes (ten alias jako jistotu!) opet jsem se v Amazonu spletl - je jeste horsi hajzlik, nez jsem si i jen predstavoval...
    PULKA
    PULKA --- ---
    JYRKA: Zjevně jdou knihy i darovat (sama sobě), ale tahle možnost mi vůbec nefungovala - psalo mi to, že nemám vybranou zemi (a ani opětovný zadání nepomohlo). Nakonec jsem požádala o refund a koupím jí z druhýho účtu, ale úplně uff. Nějak jsem myslela, že knihy jdou stáhnout vždycky (nebo že půjde účet přidat jako alias)
    PULKA
    PULKA --- ---
    JYRKA: Na Amazanu, jeden je normalni ucet a druhej Business. Asi jim zkusim napsat :/ Tohle mne vubec nenapadlo, udaje samozrejmne sedi - krome mailu a dic, je stejne jmeno i adresa.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PULKA: dobrý by bylo napsat, kde jsi tu knihu koupila :) Jestli na Amazonu, tak máš asi díky tvrdému DRM problém.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Asi jsem trubka, ale mam kindle na svuj soukromej mail (navic household), koupila jsem knihu z pracivniho mailu (je pracovni a davalo mi to smysl kvuli nakladum), ale zaboha nemuzu najit, jak ji stahnout a do toho kindlu nahrat? Nemohl byste mne nekdo prosim navest? Predem dik!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam