• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELOUNKindle - konverze, správa elektronických knih, etc.
    MIC
    MIC --- ---
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Prosim Vas, poradite nekdo, jak ukladat do Kindlu periodika, aby se zobrazily jako periodika? Konkretne mi jde o Respekt.cz, vydani stazene v epub. Zkousel jsem plugin do Calibre, nefunkcni, a nastavovat to jako Collection mi vlastne nic nedela.

Jo a jak stahnout z Amazon cloudu do kindlu vsechny knihy najednou? Zacnou se mi stahovat vzdycky az kdyz nejaou otevru, takze vlastne nevim co mam skutecne v zarizeni a co se tvari zez tam je, ale je to jen cover stranka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JYRKA: Calibre a kabel a mazání mě nepotkalo. Všechny knihy jsou legálně koupený, české eshopy a amazon.
    Snad nepotká,
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ANDREJKA: to je on.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    MEANKITTY11: to vypadá jako Touch
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    jak sem pořád lezu a povídám o těch starých kindlech, tak tady je ten starší. koupila sem ho někdy v r. 2013, co je to za model se nepamatuju.

OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    Já si vše posílám pomocí whispersync, Kindle jsem nikdy neměl k PC kabelem připojenej. Zatím mne to mazání nepotkalo.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: já si vše sypu do Calibre a až teprve z něj to posílám do čtečky. Ale chápu, že pro někoho je ten kabel příjemnější.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: Ano, jakmile je to v cloudu, tak jsi oproti tomu víceméně chráněný (vím o jednotkách lidí, kterým se to stalo i tak, ale drtivá většina postižených se rekrutuje z řad uživatelů Calibre).
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Možná je to tím, že si tam knihy vždy posílám přes amazoní mail, nikdy přes kabel.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    JYRKA: co sem odpozoroval od lidi, co maji tyhle spatne zkusenosti s mazanim, tak k tomu prave dochazi u lidi kteri nemaji bezne zapnutou wi-fi a zapinaji to jen obcasne...
    Asi je to takova amazoni pomsta tem co jim nedovoluji nonstop dohled obsahu ;O)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JYRKA: Je to bug, který postihuje náhodné lidi náhodně. Ale nepomůže tou, když má člověk kindle věčně vypnutou wi-fi v kindlu, aby šetřil baterku. Tím se stává pro Amazon podezřelým.

Ale děje se to opakovaně a je to strašně frustrující.
    Lidi to pak řeší v Calibre třeba i takhle: https://www.reddit.com/r/Calibre/comments/1f4ahtr/plugin_to_filter_to_previously_sideloaded_books/
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    WITTGENSTEIN: to je divný, mám zapnuté wifi pořád a nic se nestalo
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Mimochodem, ledva jsem zapnul wi-fi, abych si stáhl knihu z Amazonu, vymazali mi ti kluzi od Bezose přes 300 knížek, které jsem si tam natáhl. Je to extrémně otravné, to vám řeknu. A podle všeho o tom bugu v Amazonu dobře vědí a nic s ním nedělají.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj, mohli by jste mi někdo nalinkovat en-cz slovník pro kindle? Sehnal jsme jen bohužel *.mobi a nedaří se mi jej konvertovat. A můj google mlčí. Přípdně doporučit konvertor co převede i 25MB soubor. Co jsme zkoušel vždy po dlouhé konverzi havarovali bez výsledku. Díky.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Sem vam tu chtel to narikani nad vydrzi Kindle trosku rozbit malou inzerci :)
    [Amazon Oasis 2]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEANKITTY11: Posílat čtečku na jistou smrt? :) ale děkuji, jsem již smířený se svým osudem!
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    KID_MCHUTT: Z hloubi srdce se ti za tu peripetii omlouvám, ale jediný co můžu udělat, je jeden z nich ti poslat!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEANKITTY11: jo tak to jsi ty, kvůli komu mi zdechly tři čtečky v rychlém sledu za sebou! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam