• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    KEIKIN: Kyti ma pravdu ... kdys je na skeny forum tak proc to resit tady kdys tohle bylo primarne mysleny jako galerka
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KYTI: jo, ale když sem tu fotku dáváš, tak ji muisíš nejdřív naskenovat ne ?
    KYTI
    KYTI --- ---
    DIE_DIE: to auditko uz existuje asi rok, tady se resi fotky, ne skeny, pokud si umis precist nastenku, dozvedel by ses to.
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    KEIKIN:
    tak kluci a budete muset si založit "klub milovniku skenováni analogove fotografie"
    ..at se nam moc nezda že je toho na nyxu hodně už :))
    DIE_DIE
    DIE_DIE --- ---
    KYTI: a už je to tady, nejdřív nas směruješ sem a ted zakazuješ co se nema řešit :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    KEIKIN: druhej odkaz v záhlaví..
    KYTI
    KYTI --- ---
    Skenovani si reste jinde, diky.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MACHALIK: tak na nakolik na 600 DPI ? Zas aby ta fotka neměla50 MB :-(
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Na 300 dpi, to by sis moc nepomoh.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Nevíte kde se dají hromadně skenovat fotografie (řekněme 300 DPI) a na kolik to tak vyjde ?
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    ta Vendula prebrala
    KYTI
    KYTI --- ---
    STANTHA
    STANTHA --- ---
    nasel sem doma nejaky fotecky..tyhle se mi zalibily tk se podelim :)

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MURHAAYA: Doufal jsem v to :))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MACHALIK: dik, udelal jsi mi v tom jasno .]
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MURHAAYA: Abys nebyl zbytečně zmatenej, tak za mě je to dost strašný, i když je mi jasný, že tady o fotku nejde (popravdě nevím, o co tady jde).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LUCCASH: díky za info, kua já ti nevím akorát jestli pár let nepočkat, abych svůj archiv naskenoval. Třeba ty ceny těch mašin spadnou dolů a já si budu moci jednu pořídit.
    RUDA_JAN
    RUDA_JAN --- ---
    heeej, MURHAAYA nam tu hodil neco krasnyho, tak to nekazte, tohle prece patri do posty :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Však já už to zavřel, ale pak mi odepisoval tvůj kámoš Cvrk, tak jsem mu ještě odepsal. Teď zas jen odepisuju tobě, což bych nedělal, kdybys mi dál nepsal. Slibuju ale, že už teda naposledy. Hlavně se doučte, co je to to rozlišení, nemaťte svoje zákazníky nesmyslama a dál do toho dávejte víc, než musíte, a bude to super.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam