• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    KYTI
    KYTI --- ---
    Ja decka muzu bud 10.2., nebo az ten vikend 24.2. 18.2. bych musela zrusit foceni, ale tak prinejhorsim ;)
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    MURHAAYA: ja asi muzu asi i ten druhy termin, akorat to v patek predtim nesmim moc prehnat, protoze kamos slavi narozky a i tak mi nejspis nebude v sobotu moc dobre...kazdopadne bych se tam objevil, pokud by to padlo na 18.2...nejak to zvladnu :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    z pruniku obou anket mi jednoznacne vychazi 18.2. ale koukam ze stalice jako TLAMICKA a KYTI nebudou moct v ten termin :/
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    [SERVER ERROR]
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Jj, ja taky
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Chlapci, co je to kurva za anketu. Já můžu oba termíny.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak fotografové, ohledně srazu v Brně, jak se tvářite na tyto data:
    11.2.
    18.2.

kdo z pražáků se přidá a jak to vyhovuje Vám brňákům případně všem ostatním, co chtějí dorazit?
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    jako místa hezký, ale odfocený je to fakt blbě.
    a nejvíc by tomu myslim prospělo kratší ohniště.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    A

B
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Trochu neco s hlavniho nadrazi v praze co tam je opardu krasne a na co jen serou holuby

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    tak zas popjedem...:] trochu hrbitovni romatiky

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    brnaci a brnacky, budu mit tedka par polaroidu vystavenych v brne mezi nima i fotky z RB67 - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/166937_312242888811016_160999790601994_822521_949394950_n.jpg
    TYET
    TYET --- ---
    HYPNOGEN: člověče, o tom já nevím vůbec nic! :) já jsem ráda, když zmáčknu spoušť na digitálu ;)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    TYET: no ona fotí na suché kolodium, což např. u nás (podle mě) dnes neumí/nedělá vůbec nikdo
    TYET
    TYET --- ---
    HYPNOGEN: aha, to jsem nevěděla, já se o tom, že se tahle žena tímhle zabývá, dozvěděla až včera, je to známá mého táty a on mi na ni poslal odkazy, tak pardon za nevědomost :)
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    TYET: hezké :)
    je tu na to i forum ;)
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    TYET: no nadherne to je ale uz se to marne snazim cca pul roku sehnat ke stazeni nekde na netu a porad nic

MURHAAYA: souhlas, ale ja jsem na tom casove tak v prd.. ze se do diskuse o terminu zapojovat nebudu, bud dojdu nebo ne ;-) jine varianty nevidim
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MURHAAYA: ja jsem pro...!...
    V unoru muzu snad zatim vzdy krom myslim krom toho vikendu 24...
    TYET
    TYET --- ---
    nádherný fotky:
    Artists & Alchemists | Featured Artist: Jayne Hinds Bidaut
    http://www.artistsandalchemists.com/film/artists/profile/jayne_hinds_bidaut
    a taky, stejná autorka: http://www.photoeye.com/BookteaseLight/bookteaselight.cfm?catalog=UT121&image=2
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Za mě kdykoli, ale žádný přírůstky do sbírky nemám, akorát jeden foťák. Mohl bych dovalit A3 kalendář, ale musel bych si ho půjčit, pro sebe jsem si neudělal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam