• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    SEN_:jsi říkal, že je to poldovka, a ono je to koksovna! ;-)
    SEN_
    SEN_ --- ---
    SEN_
    SEN_ --- ---
    DREAMCASTER: primo do poldovky te nepustej. zkousel jsem se tam i nabourat, ale pokazdy me nekdo vychmat a vyhodil. zkousel jsem i podmaznout vratnyho, ale nedal se a byl dost nasranej. ale hned vedle mas areal bejvaly koksovny, kterej je volne pristupnej a par dalsich zajimavejch industrialnich objektu
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIIMA: You don't just simply walk into Poldi.
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    ..resp. není s kým se dohodnout
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    prostě tam jdi a nikoho se neptej :)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    mam dotaz chzstam se v nedeli vyrazit na foto vejlet smer kladno a poldi? ma nekdo zkusenost od tamtud s focenim pripadne dohodoval si tam nejak vstup nebo tak neco?
    Diky
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Jeste se muze stat, ze ho zrusi model :)), tak podle toho v kolik fotis, ja pocitam ze z prahy vyrazim v 10 11 a ze tak na 13 bych uz sedel nekde v brne v kavarne a muzes se k nam pripojit pozdeji nebo my k tobe :)
    KYTI
    KYTI --- ---
    Ja decka muzu bud 10.2., nebo az ten vikend 24.2. 18.2. bych musela zrusit foceni, ale tak prinejhorsim ;)
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    MURHAAYA: ja asi muzu asi i ten druhy termin, akorat to v patek predtim nesmim moc prehnat, protoze kamos slavi narozky a i tak mi nejspis nebude v sobotu moc dobre...kazdopadne bych se tam objevil, pokud by to padlo na 18.2...nejak to zvladnu :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    z pruniku obou anket mi jednoznacne vychazi 18.2. ale koukam ze stalice jako TLAMICKA a KYTI nebudou moct v ten termin :/
    TLAMICKA
    TLAMICKA --- ---
    [SERVER ERROR]
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Jj, ja taky
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Chlapci, co je to kurva za anketu. Já můžu oba termíny.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak fotografové, ohledně srazu v Brně, jak se tvářite na tyto data:
    11.2.
    18.2.

kdo z pražáků se přidá a jak to vyhovuje Vám brňákům případně všem ostatním, co chtějí dorazit?
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    jako místa hezký, ale odfocený je to fakt blbě.
    a nejvíc by tomu myslim prospělo kratší ohniště.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    A

B
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Trochu neco s hlavniho nadrazi v praze co tam je opardu krasne a na co jen serou holuby

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    tak zas popjedem...:] trochu hrbitovni romatiky

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    brnaci a brnacky, budu mit tedka par polaroidu vystavenych v brne mezi nima i fotky z RB67 - https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/166937_312242888811016_160999790601994_822521_949394950_n.jpg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam