• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    Vítejte v auditku věnující se výstupům z Vašich analogových fotoaparátů bez ohledu na věk, místo původu a formátu Vašeho foťáku, včetně nehynoucích debat a zdrcujících kritik.

Postujte a diskutujte nad Vašimi fotkami, které jste jakýmkoliv způsobem dostali na film (barevný, černobílý, středoformátový, kinofilmový. krosnuty, pullnuty, pushe, profi nebo z drogerky - prostě bez hranic).

Teoretickou část o analogové fotografii tu už máme:

[ ANALOGOVY foto klub... aneb bez digitalu jde fsechno hur :-) ]

[ Skenování a digitalizace filmů a fotografií (hlavně s Canonem 8800F aneb klub zoufalych uzivatelu) ]

[ lomografie - analogova lo-fi fotografie. stare fotaky, neostre fotky, multiexpozice, prosle filmy, vineta ]

[ Zvláštní obrázky, vlastni analogové omyly* ]

[ 6*6...středoformátová a větší fotografie ► přátelé flexaretek ◄ ]

[ 8mm / 16mm/ 35mm FILMY / PROMITAČKY / KAMERY a vše kolem ]

[ B&W :: filmy :: vyvojky :: zvetsovani :: lesteni.) atd. ]

[ černobílá fotografie ]

[ DÁLKOMĚRY - KLUB MAJITELŮ FOTOAPARÁTŮ - KTERÉ MAJÍ DUŠI ]

[ PHOTOGRAPHY || vlastni tvorba uzivatelu nyxu ]

[ polaroid a instantni fotografie ]

[ Holga ]

, pojďme se tedy v této galerii podělit o Vaše díla, které nesednou (nebo nemáte odvahy) do jinych diskuzi, a vyslechnout komentáře ostatnich uživatelů!

Můžete - nemusíte - k fotce připojit i fotoaparát a značku filmu.

Světlo všem!
    rozbalit záhlaví
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ADAMBERNAU: hmm jako já konceptuální věci můžu, ale tohle je jakási přeostřená (no aspoň ne uplně přeexponovaná) věc, která mě bolí na pohled protože se nemám kde chytit.. Nevim no, ale tak já sem divnej.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ADAMBERNAU: budto jsem natvrdlej, nebo nerozumim co jsi tim chtel sdelit.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    KARYSLAV: Ano, kompozičně lehce nesedí. Ta kompozice možná i lehce vadí. Je to tak trochu i důvod, proč tady je.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ADAMBERNAU: si nemůžu pomoct, ale přijde mi že to kompozičně nevychází a ten bunkr měl být trochu víc vpravo a možná o kus výš nebo kousek níž...
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MADWORLD: Ta druhá, nebejt tam ten spodek, je skvělá.
    MADWORLD
    MADWORLD --- ---
    randoom fotky z vyletu, nesnazila jsem se o umeni, ani nikoho oslnit.) kritiku beru na vedomi,) s velikosti jsem to nechtela prehanet, uz kvuli tomu, ze mi bylo jasny, jakej bude ohlas
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    DREAMCASTER: za to 13" macbooky frčej :D
    MADWORLD: ty 4 fotky maji nejakou souvislot? pribeh? ty prvni me me bijou do oci nevyvazenosti a dalsi dve hrozna nuda...
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MADWORLD: me se libi jen ta spodni a mohlo byt trosku veci... rek bych ze 14ky monitory uz jsou pase....
    MADWORLD
    MADWORLD --- ---

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    KARYSLAV: tak ted uz to asi nema cenu davat do portretu :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MURHAAYA: Ser na ně, baví, na divnejch lidech je aspoň na co koukat :-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Dve zarivky vedle sebe
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    MURHAAYA: To je svislej softbox? Nebo zářivka?
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    MURHAAYA: Po delší době něco od tebe co mě fakt baví.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MURHAAYA: super trochu mi to pripomina THX1138:]
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---

po delsi dobe neco... v portretech bych zas dostal sodu, ze fotim divny lidi :)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    MACHALIK: Jo já tam vždy zůstávám, protože pak je ještě neveřejná klubová porada, na které se řeší organizační záležitosti a podobně. Ale pokud se Vás sejde dostatečné množství, tak můžete vyrazit na pivo někam jako samostatná jednotka. Od technického muzea jede přímo šalina směrem do města ... takže k hospodě se po promítání dopravíte celkem pohodlně ;-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    AZAZEL1MZ: A nechcete to spojit s nějakým pivem po? Ty tam vždycky pak ještě zůstáváš, hádám kvůli organisaci, ale furt se tu něco plánuje a nijak to nedopadá.
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Ve čtvrtek (28.2 2013) v 18:00 se v budově Technického muzea v Brně uskuteční v pořadí třetí veřejné promítání naší fotografické skupiny Stereovize. Akce bude zaměřena na stereo (3D) projekci fotografií z cest Aljaškou. Tentokrát POPRVÉ v Brně budeme pořádat stereo-projekci s využitím digitálních projektorů. Od tohoto kroku si slibujeme lepší barevné podání promítaného obrazu, zároveň lepší jasové podání obrazu + jeho vyšší ostrost. Brýle, potřebné pro stereo-projekci, budou každému z návštěvníků zapůjčeny při vstupu.
    Vstupné dobrovolné ;-)
    Detaily týkající se přednášky a projekce snímků jsou uvedeny zde:
    Promítání 3D snímků z Aljašky
    http://technicalmuseum.cz/akce/promitani-3d-snimku-z-aljasky
    PS: Jinak samozřejmě pokud znáte někoho, koho by ta přednáška zajímala (ať už po technické nebo po obsahové stránce) tak se ji rozhodně nebojte šířit dál ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam