• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    REEFER
    REEFER --- ---
    MACHALIK: No ja se tu prave moc nevykecavam, ber to tak, ze tvuj koment byl prihlouplej. Kdyz priznane neuznavam/nevenuju se oblasti ani stylu toho, co hodnotim, tak to nehodnotim "Peklo" ale "Tyjo, tohle jde uplne mimo mne". Pak bys zjistil, ze to vlastne ani komentovat nemusis. Nebo takovy bylo alespon moje vnimani. Chtel jsem po dlouhy dobe neco napsat, ale je pravda, ze na tobe vazne nic nezmenim. Mas svou pozici pevne vyhloubenou.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    kurna panove vyserte se na flame a radsi nadhodte naky svuj ART!!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    REEFER: To jsem netušil, že zrovna ty se do tohohle pustíš, jsem myslel, že všechny tyhle klišé, cos právě vysázel na stůl, se omezujou na nováčky v oboru a přispěvatele pod článkama na různejch serverech. Fakt potřebuješ někomu diskvalifikovat jeho vnímání díla a ještě to podpořit skrzevá tyhlety kanály? A věříš aspoň tomu, že se ti to povede, nebo jde jen o to se vykecat?
    REEFER
    REEFER --- ---
    MACHALIK: povez vic, proc? zrovna ty patris k lidem, od kterych jsem tu moc dobrych fotek obsahove nevidel. takovy mravenecek pidici se po technicke dokonalosti, ktery sni, ze si jednou otevre stanek s pohlednicemi, kde ze vsude nebyl a nefotil.

Jak rikas ty: "Fotím, ale něco jinýho a jinak než vy ostatní tady... já tenhle klub bral vždycky jako takový další lomo a sám nic takovýho nemám. Já fotím krajinu na diák a snažím se o maximální technickou kvalitu v rámci formátu, nejsem punker. Tak sem ani nic nedávám, neb nemám nic, co by souviselo s duchem klubu."

Tak proc to tve jednoslovne Peklo? Z hlouposti? Mladicky nerozvazny uz asi chvili nebudes, ne?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Peklo.
    REEFER
    REEFER --- ---
    KYTI: velka gratulace k docu i dobremu napadu, zdarile realizovanemu!
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    KYTI: bozi.. nejlepsi je ta s tou kockou jak chlata z hajzliku....
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    KYTI: Gratulacia
    KYTI
    KYTI --- ---
    Kontroverzná fotostory Slovenky uchvátila svet, tromfla i New York - Život - Webmagazin.Teraz.sk
    http://webmagazin.teraz.sk/zivot/fotografia-umenie-usa-rodina/755-clanok.html

moje fotky z Family Portrait, ktere byly v zari na vystave f.stopu ;]
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Kdyz by se chtel nekdo z vas, linych plantazniku pridat, tak zitra v deset na hlavaku.
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    SIIMA: děkuju :)
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MADLENKA: skvělá série i s ikea psem :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak panstvo, podte se nejak domluvit (nebo nedomluvit) na ten olomouc. Ja vyrazim nekdy dopoledne tak kolem devaty/desaty z hlavaku. Prida se nekdo?
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    Obraz Doriana psa

Canis Veneto

Věčný hlídač

Časný hlídač

Z vernisáže

Spiaggia mezzavalle

Camping pes

Psi v červeném

Pes v modrém II.

Trojhlavá psaň

Pes v modrém I.

Pes s ismem

Pes zahradníkem

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    DREAMCASTER: já je sem sypala, ale do sousedního auditka, ale pokud to neva, přesypu sem :)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MADLENKA: :D... tendle projekt ma i bracha!:D..
    Taky me to bavi posli vic.. jestli nekde mas.. dneska jsem se musel smat dvoum voriskum na veltrzni u alberta .. jeden furt nudou vochcaval zed.. a druhej cuchal k hovnu ktery asi splodil jeho kolega pred tim.. byly proste dokonali...:]
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    přírůstek do mé sbírky čekajících psů - tzv. IKEA SEP
    KYTI
    KYTI --- ---
    Kyti se akce ucastni skenovanim, ale nejedu;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    4.5. bude mit Jitka Mornstajnova, znama tez jako Silecia, vernisaz v Olomouci. Ja se tam chystam, kyti je tam tusim taky napsana ze jede... co takhle si udelat vylet do Olomouce. Vyrazime rano vlakem, prochazka po meste, vsudypritomny cvakani a pak v nedeli domu?

FB akce:
    https://www.facebook.com/events/457086851041014/
    AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Pozvánka na další veřejné stereoskopické promítání.
    Jako jeden z pořádajících si vás dovoluji pozvat na prezentaci stereo (3D) fotografií našeho klubu ;-)
    CO: Fotografie z treku po Indii, Nepálu a Pákistánu
    KDE: Technické muzeum v Brně
    KDY: 18.4 2013
    V KOLIK: začátek v 18:00
    Ladákh – promítání 3D snímků
    http://www.technicalmuseum.cz/akce/ladakh-promitani-3d-snimku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam