• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MADLENKA: dobrej :)
    MADLENKA: pána s kavkou;-) jsem taky viděla, ale neměla jsem foťák. ba, škoda, že se mi tu trochu slejvá s autem (nevím, jak je to vidět jinde). a domácí milý.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Výprodej filtrů / Praha ] - si udelam maly promo, uklizel sem suplik s filtrama a jsou tu nejaky co uz vubec nepouzivam
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    MADLENKA: Jee kde je dobre misto na venceni leguanu?
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    a mohu-li další zvěř, pak ten to film, byl skutečně bohat růzozností druhů... Omlouvám se za tapetu.
    kafka

leguán

mína

winston

a analogová verze kosích vajíček

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    další pes do sbírky

SIIMA
    SIIMA --- ---
    KYTI: gratulace, mi to bavilo rozprsklý na tý zdi, přesně v jejich duchu.
    REEFER
    REEFER --- ---
    LA_PIOVRA: s kuzi na trh. taky ty fotky nemusim. ale gratuluju k uznani od zajimaveho media jako DOC, k experimentu, chuti fotit a zverejnovat, dotahovat a proste jenom tvorit skrz nebezpecenstvi, ktera to prinasi. v mnoha kreativnich oborech, kterym jsem mel to stesti se venovat, jsem v cechach narazil na odrazujici odsudek. jinde prakticky ne, alespon tedy ne od lidi z oboru. u nas se to ovsem pestuje ve velkem.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LA_PIOVRA: abych to uvedl na pravou miru. Co jsem napsal je neco co neodpovida skutecnosti a vzniklo to nejakym zmatenim a casovym odstupem od toho kdy jsem se o tom s Kyti bavil. Svuj komentar jsem smazal.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Kéž by to šlo mimo mě, bohužel to jde skrze mě a celej ten balíček odshora dolů i s obalem aj pošťačkou, která ho přinesla, je peklo.
    Jen nerozumím tomu, proč si o tom chce někdo popovídat, já se přece taky nikoho neptám, proč se mu to líbí a ať se nad sebou zamyslí.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    super uz je jen to ze ty fotky vyvolaly diskuzi.... nazory se ruzni jako lidi.. stejne jako pohled na samotny akt umeni.. ale o cem jinem to je?...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MURHAAYA: skutecnost, ze k posouzeni tech fotek pridavas nejakou expertni znalost okolnosti a smyslu jejich vzniku, kterou bezny divak nema, beru jako dukaz toho, ze ty fotky nefungujou.
    Nemyslim to vubec nijak utocne, popravde je mi blizsi Reeferem hajeny pristup "Tyjo, tohle jde uplne mimo mne - tj. to komentovat nemusim" - jakkoli jsem se v tomto pripade musel lehce drzet:)
    REEFER
    REEFER --- ---
    DREAMCASTER: moje omluva. vyvazim svuj sporadicky prispevek fotkou, az prijdu domu.
    REEFER
    REEFER --- ---
    MACHALIK: No ja se tu prave moc nevykecavam, ber to tak, ze tvuj koment byl prihlouplej. Kdyz priznane neuznavam/nevenuju se oblasti ani stylu toho, co hodnotim, tak to nehodnotim "Peklo" ale "Tyjo, tohle jde uplne mimo mne". Pak bys zjistil, ze to vlastne ani komentovat nemusis. Nebo takovy bylo alespon moje vnimani. Chtel jsem po dlouhy dobe neco napsat, ale je pravda, ze na tobe vazne nic nezmenim. Mas svou pozici pevne vyhloubenou.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    kurna panove vyserte se na flame a radsi nadhodte naky svuj ART!!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    REEFER: To jsem netušil, že zrovna ty se do tohohle pustíš, jsem myslel, že všechny tyhle klišé, cos právě vysázel na stůl, se omezujou na nováčky v oboru a přispěvatele pod článkama na různejch serverech. Fakt potřebuješ někomu diskvalifikovat jeho vnímání díla a ještě to podpořit skrzevá tyhlety kanály? A věříš aspoň tomu, že se ti to povede, nebo jde jen o to se vykecat?
    REEFER
    REEFER --- ---
    MACHALIK: povez vic, proc? zrovna ty patris k lidem, od kterych jsem tu moc dobrych fotek obsahove nevidel. takovy mravenecek pidici se po technicke dokonalosti, ktery sni, ze si jednou otevre stanek s pohlednicemi, kde ze vsude nebyl a nefotil.

Jak rikas ty: "Fotím, ale něco jinýho a jinak než vy ostatní tady... já tenhle klub bral vždycky jako takový další lomo a sám nic takovýho nemám. Já fotím krajinu na diák a snažím se o maximální technickou kvalitu v rámci formátu, nejsem punker. Tak sem ani nic nedávám, neb nemám nic, co by souviselo s duchem klubu."

Tak proc to tve jednoslovne Peklo? Z hlouposti? Mladicky nerozvazny uz asi chvili nebudes, ne?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Peklo.
    REEFER
    REEFER --- ---
    KYTI: velka gratulace k docu i dobremu napadu, zdarile realizovanemu!
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    KYTI: bozi.. nejlepsi je ta s tou kockou jak chlata z hajzliku....
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    KYTI: Gratulacia
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam