• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    Lejla

MADWORLD
    MADWORLD --- ---

SIIMA
    SIIMA --- ---

LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    RADUSHI: přijď k nám na Vaňkovku.
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    MADELEINE: kuju :)
    RADUSHI
    RADUSHI --- ---
    lehce OT: kde se v brne da vyvolat 120 barevny film?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MADLENKA: Krásný, fakt!
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    _VYKUTALENA_: v Plzni :)

SIIMA: díky
    pán byl hrozně plachej a nechtěla jsem ho moc obtěžovat, v podstatě ani nezastavil, takže je to foceno za chůze. už když jsem to fotila, věděla jsem, že mě to auto bude štvát - byla jsem vděčná, že má aspoň světlé triko...
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MADLENKA: dobrej :)
    MADLENKA: pána s kavkou;-) jsem taky viděla, ale neměla jsem foťák. ba, škoda, že se mi tu trochu slejvá s autem (nevím, jak je to vidět jinde). a domácí milý.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Výprodej filtrů / Praha ] - si udelam maly promo, uklizel sem suplik s filtrama a jsou tu nejaky co uz vubec nepouzivam
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---
    MADLENKA: Jee kde je dobre misto na venceni leguanu?
    MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    a mohu-li další zvěř, pak ten to film, byl skutečně bohat růzozností druhů... Omlouvám se za tapetu.
    kafka

leguán

mína

winston

a analogová verze kosích vajíček

MADLENKA
    MADLENKA --- ---
    další pes do sbírky

SIIMA
    SIIMA --- ---
    KYTI: gratulace, mi to bavilo rozprsklý na tý zdi, přesně v jejich duchu.
    REEFER
    REEFER --- ---
    LA_PIOVRA: s kuzi na trh. taky ty fotky nemusim. ale gratuluju k uznani od zajimaveho media jako DOC, k experimentu, chuti fotit a zverejnovat, dotahovat a proste jenom tvorit skrz nebezpecenstvi, ktera to prinasi. v mnoha kreativnich oborech, kterym jsem mel to stesti se venovat, jsem v cechach narazil na odrazujici odsudek. jinde prakticky ne, alespon tedy ne od lidi z oboru. u nas se to ovsem pestuje ve velkem.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    LA_PIOVRA: abych to uvedl na pravou miru. Co jsem napsal je neco co neodpovida skutecnosti a vzniklo to nejakym zmatenim a casovym odstupem od toho kdy jsem se o tom s Kyti bavil. Svuj komentar jsem smazal.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Kéž by to šlo mimo mě, bohužel to jde skrze mě a celej ten balíček odshora dolů i s obalem aj pošťačkou, která ho přinesla, je peklo.
    Jen nerozumím tomu, proč si o tom chce někdo popovídat, já se přece taky nikoho neptám, proč se mu to líbí a ať se nad sebou zamyslí.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    super uz je jen to ze ty fotky vyvolaly diskuzi.... nazory se ruzni jako lidi.. stejne jako pohled na samotny akt umeni.. ale o cem jinem to je?...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MURHAAYA: skutecnost, ze k posouzeni tech fotek pridavas nejakou expertni znalost okolnosti a smyslu jejich vzniku, kterou bezny divak nema, beru jako dukaz toho, ze ty fotky nefungujou.
    Nemyslim to vubec nijak utocne, popravde je mi blizsi Reeferem hajeny pristup "Tyjo, tohle jde uplne mimo mne - tj. to komentovat nemusim" - jakkoli jsem se v tomto pripade musel lehce drzet:)
    REEFER
    REEFER --- ---
    DREAMCASTER: moje omluva. vyvazim svuj sporadicky prispevek fotkou, az prijdu domu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam