Jinak dohra s casopisem foto. 20.3. mi ta zenska psala, ze mi to "ca zacatkem pristiho tydne" hodi na fb se spravnym odkazem. Je skoro tri tydny po tom a na fb stale nic. Clanek sice hodili na svoje stranky normalni internetovy, ale to ma 0 lajku a tri retweety, krome absence jiste Mea Culpa ohledne zmrseneho odkazu.
Tak jsem ji napsal. Odepsala mi, ze je na nekolik tydnu v Burme a ze az se vrati, tak to postne. Zeptal jsem se, zda to nemuze vyridit nejaky jeji kolega a vyjadril jsem obavu, ze to za nekolik tydnu nebude aktualni protoze budou tlacit obsah nasledujiciho cisla. Zaroven sem ji sdelil ze me znepokojuje vzrustajici disproporce v rychlosti s jakou jsem byl ja nucen dodat behem tri dnu kompletni clanek s fotkama v tiskove kvalite vs. naprava jejich tiskove chyby.
Vice mene pocitam s tim, ze mi to na fb nehodi. At proto, ze sou a) liny, b) me tam hodit nehcteli ani predtim nez jsem jse prudil c) nehodi proto, ze je tedka prudim. nicmene je hodlam prudit dal, protoze co mi muzou...
kazdopadne k nasrani...