• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak silecia je konecne na nyxu? ,-)
    SILECIA
    SILECIA --- ---

Alzbeta
    Flexaret V. Foma 100
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    Sandra

KYTI
    KYTI --- ---

With Or Without You
    SIIMA
    SIIMA --- ---
    MURHAAYA: jsem na ten "utuber" (viz flickr) kanál zrovna o víkendu koukala, když se tam objevil Aleš. teda zrovna s portrétama, ani jedna bradavka ;-)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    jo a na nahotinky mam: http://www.thequietfront.com/
    VINC
    VINC --- ---
    MURHAAYA: taky jsem dlouho na nic nenarazil... dávám si to sem www.alt176.net
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Nejak se tedka placam od niceho k nicemu a koukam po inspiraci a narazim na problem, ze nemuzu najit nebo jen velice zridka, nic co by me fotograficky zaujalo. Skrz tumblr najdu sem tam nekoho zajimavyho, tak sem se chtel zeptat ,jesli byste nechteli navzajem nasdilet svoje oblibene fotografy/tumblr blogy co sledujete. Nemusi byt primarne analogovy, ale verim, ze lidi z tohohle auditka by mohli mit vytribenejsi vkus :))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    An introduction to 4x5 large format photography Part: 1 - Japan Camera Hunter
    http://www.japancamerahunter.com/2014/04/introduction-4x5-large-format-photography/
    An introduction to 4x5 large format photography Part: 2 - Japan Camera Hunter
    http://www.japancamerahunter.com/2014/04/introduction-4x5-large-format-photography-pt-2/

dvoudilny intro do velkoformatovy fotky. (nebyl kdo by udelal finalni proof read takze je tam hafo preklepu :))
    SAXIK
    SAXIK --- ---
    AIKOSMILE: Ta poslední je dobrá, škoda, že jsi tu nedal jen ji. To by bylo krásně matoucí.
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---

AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---

AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Zdravím, rád bych vás pozval na akci, kterou pořádáme v prostorách Technického muzea v Brně.

CO: projekce 3D fotografií
    KDY: čtvrtek 24.4 2014
    KDE: v prostorách Technického muzea v Brně
    OD KOLIKA: začátek v 18:00 (raději přijďte o 15min dříve) (časová náročnost cca 2 hod.)
    VLEZNÉ: DOBROVOLNÉ

POZNÁMAKA: brýle na projekci budou každému zapůjčeny, detaily viz odkaz popř. leták.
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MARI: nufozni!!
    MARI
    MARI --- ---
    jedna z mých posledních analogových fotek. nějak teď moc na analog nefotím, ale hodlám to zase změnit. tzn., že zítra si vezmu foťák do práce a cestu domů vezmu oklikou. ;)

další fotky ze série "spící města" jsou tady (fotky z několika koutů evropy, bez ladu a skladu, chronologicky).
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Jinak dohra s casopisem foto. 20.3. mi ta zenska psala, ze mi to "ca zacatkem pristiho tydne" hodi na fb se spravnym odkazem. Je skoro tri tydny po tom a na fb stale nic. Clanek sice hodili na svoje stranky normalni internetovy, ale to ma 0 lajku a tri retweety, krome absence jiste Mea Culpa ohledne zmrseneho odkazu.

Tak jsem ji napsal. Odepsala mi, ze je na nekolik tydnu v Burme a ze az se vrati, tak to postne. Zeptal jsem se, zda to nemuze vyridit nejaky jeji kolega a vyjadril jsem obavu, ze to za nekolik tydnu nebude aktualni protoze budou tlacit obsah nasledujiciho cisla. Zaroven sem ji sdelil ze me znepokojuje vzrustajici disproporce v rychlosti s jakou jsem byl ja nucen dodat behem tri dnu kompletni clanek s fotkama v tiskove kvalite vs. naprava jejich tiskove chyby.

Vice mene pocitam s tim, ze mi to na fb nehodi. At proto, ze sou a) liny, b) me tam hodit nehcteli ani predtim nez jsem jse prudil c) nehodi proto, ze je tedka prudim. nicmene je hodlam prudit dal, protoze co mi muzou...

kazdopadne k nasrani...
    LUKY
    LUKY --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Pozor pozor. 11.4. budu mít vernisáž výstavy v olomoucké kavárně Střední formát - https://www.facebook.com/events/674971405878705/
    budu rád, když co nejvíc z Vás dorazí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam