• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KYTIGALERIE FOTEK tvůrců a milovníků analogové fotografie*
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---

AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---

AZAZEL1MZ
    AZAZEL1MZ --- ---
    Zdravím, rád bych vás pozval na akci, kterou pořádáme v prostorách Technického muzea v Brně.

CO: projekce 3D fotografií
    KDY: čtvrtek 24.4 2014
    KDE: v prostorách Technického muzea v Brně
    OD KOLIKA: začátek v 18:00 (raději přijďte o 15min dříve) (časová náročnost cca 2 hod.)
    VLEZNÉ: DOBROVOLNÉ

POZNÁMAKA: brýle na projekci budou každému zapůjčeny, detaily viz odkaz popř. leták.
    _VYKUTALENA_
    _VYKUTALENA_ --- ---

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    MARI: nufozni!!
    MARI
    MARI --- ---
    jedna z mých posledních analogových fotek. nějak teď moc na analog nefotím, ale hodlám to zase změnit. tzn., že zítra si vezmu foťák do práce a cestu domů vezmu oklikou. ;)

další fotky ze série "spící města" jsou tady (fotky z několika koutů evropy, bez ladu a skladu, chronologicky).
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Jinak dohra s casopisem foto. 20.3. mi ta zenska psala, ze mi to "ca zacatkem pristiho tydne" hodi na fb se spravnym odkazem. Je skoro tri tydny po tom a na fb stale nic. Clanek sice hodili na svoje stranky normalni internetovy, ale to ma 0 lajku a tri retweety, krome absence jiste Mea Culpa ohledne zmrseneho odkazu.

Tak jsem ji napsal. Odepsala mi, ze je na nekolik tydnu v Burme a ze az se vrati, tak to postne. Zeptal jsem se, zda to nemuze vyridit nejaky jeji kolega a vyjadril jsem obavu, ze to za nekolik tydnu nebude aktualni protoze budou tlacit obsah nasledujiciho cisla. Zaroven sem ji sdelil ze me znepokojuje vzrustajici disproporce v rychlosti s jakou jsem byl ja nucen dodat behem tri dnu kompletni clanek s fotkama v tiskove kvalite vs. naprava jejich tiskove chyby.

Vice mene pocitam s tim, ze mi to na fb nehodi. At proto, ze sou a) liny, b) me tam hodit nehcteli ani predtim nez jsem jse prudil c) nehodi proto, ze je tedka prudim. nicmene je hodlam prudit dal, protoze co mi muzou...

kazdopadne k nasrani...
    LUKY
    LUKY --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Pozor pozor. 11.4. budu mít vernisáž výstavy v olomoucké kavárně Střední formát - https://www.facebook.com/events/674971405878705/
    budu rád, když co nejvíc z Vás dorazí :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    MURHAAYA: toile se nám stlao několikrát - já bych řekl že snad žádnej časopis neotiskne žádnej web dobře (ze 3 vydání jsme měli u popisovanejch webů adresy 3x blbě). Má to jediný řešení - koupit si i tu další doménu. Fakt to udělej.. je to nejmenší sraní.

Stejně jsi suprovej, kašli na to, perly sviním :-D
    KYTI
    KYTI --- ---
    LUCCASH: ten fotoklub tam resi majitel Flexaretu, ja tam v zivote nebyla, jen mne tam zval, kdo tam chodi, si myslim, ze nez staresinove, tak maximalne nejaci neskodni hipsteri.)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    KYTI: Myslel jsem ten fotoklub :))
    KYTI
    KYTI --- ---
    LUCCASH: tak to netusim, jake vylety mas na mysli, my jezdime silecia, tlamicka, rinat a ja. Jestli myslis, ze jsme postarsi lidi, tak to potesi :)
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    KYTI: Otázka kdo tam chodí žejo. Já myslím že je to plné těch starších fotografů kterým u nás děláme fotky a nejsem si jistej že bych to ve zdraví ustál. Ale možná se pletu. :))
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    mno a nechcete dovalit do Olomouce a zliskat se tam toho 11tyho? .)
    KYTI
    KYTI --- ---
    LUCCASH: I tvuj plan zni dobre, staci rict kdy, a my (sly, ja, rinat) dojdeme.
    KYTI
    KYTI --- ---
    LUCCASH: Prvomajovy na Palave je klasika, ten se podnika kazdej rok. Na muj vkus se mi zda, ze tam vic lijeme, nez fotime, kazdopadne akce plati a presouva se jen v pripade zemetreseni :)
    Jinak pivo v Brne muzeme taky podniknout, a tudle jsem zjistila, ze ve Flexaretu je dokonce fotoklub.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    to mi pripomina, ja budu mit 11.4. vernisaz v Olomouci u Tenza v kavarne Stredni format.

https://www.facebook.com/events/674971405878705/
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Co říkáte po čase zase na nějakej srázek? Domluvil bych atoš, případně i nějaké to vyvolávaní by neměl být problém a teda hlavně hospodu. :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    RESOLUT: hmm, neznam ani jedno. Ale jesli to vychazi tak nema cenu delat uplne truc magazin a konkurovat na nasem malym pisecku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam