MONELLE: Já osobně mám averzi vůči bílé francouzské manikúře už pár let, jediné, kde to snesu, jsou nehty na nohou. (Ještě možná u nevěst prominu:) Jsou ovšem zákaznice, které si za francií stojí a nikdo jim to nevymluví. Celkem často pak zjistím, že to vyžaduje partner :-O Muži, kteří si u žen potrpí na nehty, preferují většinou klasickou francouzskou manikúru. Jinak jak říkáš v těch reklamách tu oranžovou ,,tělovou" barvu a tzv. nehtové makeupy jsou hrozné, přijdou mi hrozně nepřirozené. Pokud chce někdo opravdu přírodní vzhled s gelovými nehty, tak používám tento gel
http://www.lioncosmetics.com/lioncz_brno/product.php?id_product=248 je opravdu jen lehce zbarvený, a tak zůstává průhledný a výsledek je přirozený. No a k tomu, co je IN, tedy alespoň, co já vím, letos rozhodně krátké jednobarevné, barvičky šedá antracitová, tmavě modrá, pastelově červená, no a klasická červená, ta snad nevyjde z módy nikdy:). Já teda ještě můžu celé černé :) Jinak ten článek se mi moc líbí, u mě souhlas :)