• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_MAGIQUENEHTY - přírodní, umělé, nehtová modeláž, nail-art... aneb klub přátel pěstěných rukou
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    TARGI: Proužky jsou na nic. Já teda kreslím od ruky :) Taky dost záleží, jak kvalitní máš štětec. Ale když mi to někde ujede, tak vezmu pomerančové dřívko a tou špičatou stranou to umažu a zarovnám. Případně někoho zaúkoluj na tu pravou;))
    TARGI
    TARGI --- ---
    Jeste dotaz, jak docilit dobre francie? Resp, hezky rovne? Mam fr gel, a mam takovy ty prouzky, co se lepi a podle nich se to ma delat, ale ty nedrzi(vyzkouseno vic druhu). Nerikejte, ze od ruky, bo me se tak klepe ruka, ze to neni nic moc. Leva jeste jde, ale prava, des ;-)
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    Já teď koupila ten přilnavač gelu, jinak používám pouze jednofázový, bez podkladového, tak to možná bude tím. Přilnavač funguje, už mám nehtíky 2 týdny a drží jako přibité a to jsou dost namáhané v práci. :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    Primer pouzivam, to neboj, az takova lama nejsem ;-)
    koupim jeste ten gel UV1, Jinac mam vse ;-)
    ted zatim ale vypada, ze ten jinej postup, je spravnej, snad..
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    TARGI: tak zkus si koupit Nail prep (taková vodička, co se nanese uplně první, je to dobrý na odmaštění nehtu a přilnutí gelu, případně se používá Primer, ale ten je dost smradlavý a často pálí), jak uschne, tak dej podkladový gel UV 1 a pak teprve stavěcí a finish. Mohlo by to pomoct ;)
    TARGI
    TARGI --- ---
    LA_MAGIQUE: no, jelikoz jsem samouk zacatecnik, tak se v tom tolik nevyznam, ale pouzivam, "staveci - glass" pak bilej a nakonec finish ruzovej....Ted jsem zkusila postupovat malicko jinak a uvidime cca za tyden, co to udela, mozna jsem jen postupovala na tenhle gel blbe....
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    A používáte pod něj podkladový gel? UV1? Ten může taky zlepšit přilnavost.
    Jinak Expa má teď nový Bio gel, který je právě pro tento problém. Zkušenosti s ním ale zatím nemám. Dobré zkušenosti mám třeba s Akrygelem od Expy, je trošku tvrdší než gel a tak komu nedrží gel, tak dávám akrygel. Případně jejich kobinaci - vrstvičku akrygelu a vrstvičku gelu.
    TARGI
    TARGI --- ---
    PHOE3E: mam stejny problem :((
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    Ahoj, poradil by mi někdo dobrý gel na potažení přírodních nehtů? Používám Eníka od Enii nails, ale drží mi pouze na tipech, pokud ho dám jen na své nehty za pár dní se oloupe. Mám vlastní nehty jako papír, tak jestli je to tím, jak ten nehet je měkkej nevím. Zkoušela jsem i Gel lak, ale stejný problém, po pár dnes se sloupne jako nic. Díky za rady :)
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    TEREZZZKA: shellac není gel, je to spíš takový lak, co se dává vytvrdit do lampy a dlouho vydrží. Neodstraňuje se jako gel odpilováním, ale speciálním odlakovačem na shellac a i jeho přilnavost liší od gelu. Tím samozřejmě netvrdím, že ti to bude stoprocentně držet, ale řekla bych, že vyzkoušení by to možná stálo :)

    TARGI: já mám dobré zkušenosti s Expa-nails a Enii-nails. Mají podobné stránky, eshop i produkty, s oběma mám dobré zkušenosti. I některé gely od Lion cosmetics jsou kvalitní, ale to moc nedoporučuju kupovat, někdy na jejich eshopu uvádí chybné informace o gelech a pak člověk zjistí, že gel, který měl být stavební je spíš top coat atd...
    TARGI
    TARGI --- ---
    Ahoj, doporucite mi nekdo znacku gelu na modelaz, se kterou jste spokojene? Dekuji
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    LUUCA: No nějak k tomu po zkušenostech s gelem nemám moc důvěru, chci říct, jestli se to bude chovat alespoň trochu obdobně, tak mi gel vydržel hezký asi týden, druhý už se mi pod něj dostala postupně voda a bylo to dost vidět, káva strašně barví, mám s tím problém i s kůží na rukou a na těch nehtech je to vidět ještě o dost víc. Další věc je, že potřebuju udržovat nehty krátké, ten lak je pro mě vhodný, že ho můžu sundat kdy chci, ideální by pro mě bylo, kdyby to vydrželo alespoň týden. A zase si nemůžu dovolit chodit co týden na úpravu ať už gelem nebo čímkoli podobným. Těžký je to se mnou, já vím :)
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    TEREZZZKA: tak zrovna na tohle by se mozna hodil ten shellac ne? prej tim delaj i francouzkou...
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Nějaké tipy na kvalitní francouzskou manikúru? Jsem zvyklá lakovat si ji sama, za barem ale dostanou nehty dost zabrat, tak aby to vydrželo co nejdéle. Díky
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    LA_MAGIQUE: moc diky, budu ji sledovat jestli to neflaka .-D
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    LUUCA: vyloženě zkazit by se snad nic nemělo dát, jen na zbrušování nehtové ploténky by se měl používat nějaký jemnější pilník. Nehet by se měl spíše jen zmatnit, než vyloženě pilovat, čímž by se ztenšoval a tak samozřejmě i snižoval účinek P-hinu. Jinak častá chyba některých nehtařek je ta, že nenanesou (nezaleští do nehtu) přípravky rovnoměrně a semtam nějaký koutek vynechají. A při doplňování se zbrušuje pouze odrostená část, ne znovu celá ploténka, jinak by se nehet zase zbytečně ztenšoval. Jinak mě už asi nic nenapadá :)
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    LA_MAGIQUE: dik moc, ja si to myslela.. btw da se na p-shine neco zkazit? jsem uz objednana k tehle, ktera to delat moc nechtela... uz to ale moc nechci resit ze bych sla zas jinam .-)
    LA_MAGIQUE
    LA_MAGIQUE --- ---
    Takže jsem se o tom bavila s jednou paní, co se zabývá péčí o nehty už hodně dlouho, testuje a prodává přípravky na nehty, takže má opravdu hodně zkušeností. Říkala, že shellac je něco mezi lakem na nehty a gelem. Je to takový lak, co se dává zapéct do lampy a sundává se nějakým ,,ředidlem". Je to dobré v tom, že to vydrží mnohem víc, než lak, zpevní to nehet stejným způsobem jako lak - tím, že to nehet překryje. Ovšem o nějaké přírodní metodě rozhodně není řeč. Naprosto něco jiného než P-shine. P-shine obsahuje včelí vosk, mateří kašičku, panthenol a vitamíny. Nehty naleští a po dvou a více návštěvách zpevní. Obě s ním máme dobré zkušenosti. Takže shellac bych brala jen jako takovou dekorativní formu péče o nehty.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    jeste jsem poradne zagooglila a je to tohle, pise se to shellac:
    Revoluční novinka SHELLAC na přírodní nehty včetně FRANCIE na rukou nebo u nohou za 290,- kČ
    http://www.slevotel.cz/sleva/214/
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    LA_MAGIQUE: diik! dej vedet co zjistis, jdem tam za tyden, tak at vime do ceho jdem.. kamoska se nechala premluvit na selak, ja teda asi zkusim ten p-shine, snad to nejak neodflakne kdyz me od toho zrazovala..

    jedu na 4 tydny pryc hned na to a predstava ze bych musela fungovat se selakovym schodem v pulce nehtu a nemohla bych to sama sundat me moc nelaka .-) tloustka jako tri vrstvy laku mi prijde celkem dost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam