• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROTITELArboristika - Kácení a prořezávání stromů
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: Jo to znam. Bratranek dostal pokutu 100e za podobnej kapesni nuz. Nechapu.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: tak to si asi aj chleba uřízneš :))

btw nejezdi přes němčoury nebo ti ho na hranicích zabaví!! měří se tam délka čepele pomocí rozměru krabičky od cigár.. fakt úlet.. jednou jsem o tom četl report a jednou jsem se u toho dokonce nachomejtnul. pozor na to! :)
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: cepel ma 85mm
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: Mely by bejt akorat. Mam od nich jeden stejny velikosti na cestovani a do lesa. Naprosta spokojenost.

Mrkni na video pod tim rescue, tam je docela dobre videt velikost. Krome toho tam typek pomoci toho noze a ruznejch jeho funkci zdemoluje auto, docela mazec...:)

PIETY23: No abych rekl pravdu zda se mi ze sem zas jednou mel zachvat ze si poridim kudlu s dirou na karabli, ale asi to fakt nema cenu...
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: neni to malý?? na fotce to vypadá velikostně jako rybička :)))
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    AKHIBARA: victorinox vypada o moc lip to ti reknu! kdyby jsi chtel pak vymenit za edelrid dej vedet ;) :D
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: Jo to je fakt, setrit na nespravnejch mistech se nevyplaci.
    Ale to spyderco je pro me cenove nadstandart.
    No nakonec nejspis se zas uchylim k osvedceny klasice ze svycarska.

RescueTool - Victorinoxcz.cz - švýcarské hodinky, nože, kufry a cestovní zavazadla
    http://victorinoxcz.cz/index.asp?menu=775&record=4435

nebo

Soldier Knife - Victorinoxcz.cz - švýcarské hodinky, nože, kufry a cestovní zavazadla
    http://victorinoxcz.cz/index.asp?menu=775&record=5002
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: to asi ano ale když mám v práci nůž kterej stojí za........ tak mi tečou nervy :D
    co jsem ho kdysi měl, tak jsem ho nikdy nebrousil a byl pořád stejně ostrej pro mé používání, a to že jsem s nim xkrát otvíral třebas konzervy s jídlem atd.. fakt držák..
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: No v tom katalogu bych si vybral, to teda jo. Ale cenove jsou trochu jinde nez bych si predstavoval na obcasne pouziti pri praci.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: Za málo. co ty spyderca??
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    KROTITEL: Vypadaj. Ale ten od elderitu mi prijde trochu vymaklejsi - pojistka a zvlneny ostri.

Kazdopadne dik za info.

PIETY23: dik za info
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: asi jo. sry, vypadaj stejně..
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    AKHIBARA: ja ho nastesti ve strome pouzit nemusel ale celkove mi prijde v pohode ten od petzl je taky super
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    SNUPAK: hmm, no na to se spolehat nechci, prijde mi to spis jako hracka...

KROTITEL: dik za odkaz, mrknu na to.
    No a nemas nahodou ten od Petzlu? o tom jsem uz slysel ze je dost k nicemu. Tenhle je od elderit.

PIETY23: takze muzes doporucit? Co ta plastova rukojet a pojistka, je to ok?
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    AKHIBARA: ten druhy - edelrid fasujeme v praci a na rezani lan je super
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AKHIBARA: vím že firma spyderco vyrábí tyhle nože asi v nejlepší kvalitě na trhu, co vím.
    kdysi jsem měl od nich jachtařskej nožík a řízlo mi to 10mm lano na jeden říz. a to měl 5 cm čepel. prostě se řízneš ani nevíš jak :))
    :: Spyderco ::
    http://www.spyderco.com/

ten z druhého odkazu mam a je fakt hroznej. moc nedoporučuju. i když mam tam teda rovné ostří. nemá pojistku tak že si klidně fikneš prsty atd. jediný co je na tom fajn je to velké oko na karábli..
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    AKHIBARA: jj mam takovou tu nenosnou karabinu s nozikem uvnitr kdyby nedejboze bylo treba riznout lano..takovej profi nuz nemam.
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    Zdravim,
    pouzivate nekdo pri praci na lane nejaky pracovni nuz? Rozhoduju se tedka co poridit.
    Nůž PRACOVNÍ - Nože - Příslušenství - VÝROBKY - WORKING and RESCUE - SINGING ROCK - climbing equipment
    http://www.singingrock.cz/GoodsDetail_LS.asp?nDepartmentID=612&nGoodsID=332&nLanguageID=1

nůž Rope Tooth Edelrid - Edelrid | Panda Outdoor – vybavení pro outdoor, spacáky, stany, oblečení
    http://www.pandaoutdoor.cz/961-nuz-rope-tooth-edelrid

Nejaky reference?
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    vy dva se znáte?? ten svět je malej to je hrozný... :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    MED: Jojo, vim o tom, se spoustou kluků se furt vídám, pár z nich i dávám brigády, takže vim, do jakejch prdelí se to hrne :(

Naštěstí jsem odešel v okamžiku, kdy to ještě bylo dobrý, takže na to vzpomínám se slzou v oku :)

Na práci si rozhodně stěžovat nemůžu, ale konec konců kvůli ní jsem původně i odcházel ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam