• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROTITELArboristika - Kácení a prořezávání stromů
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    SNUPAK: JJ, to jsem našel taky, ale "maximální průměr kmene 60 cm" je jedna z podmínek. Tam tu krávu jasanovskou nenarvu ani kladivem, má to přes metr:/. Ale bůh ví, jak to bude. Já furt čekám, až začne úřad dělat svoji práci.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    prace je u nasich na zahrade takze pivko a dobry obed je samozrejmosti...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SNUPAK: jaj ja sem "icar" ale v londyne na to asi hrat nebudou co?? no mam kaceni asi padesati tuji a prorez dvou oresaku a sakury na zacatek dubna mozna jeste nejaky ofrcavacky kolem, mozna by se mi hodil nekdo se stepkovacem a do party samozrejmne....
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    SNUPAK: Aha tak doprava zdarma a max průměr 60 cm - takže trochu zklamání.
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    DREDIK: Bohužel...Melouchy dělám a v práci štěpkovač máme, ale s jeho půjčováním mám špatné zkušenosti a taky si ho půjčuju jinde. Zkus tam zavolat a možná když si uděláš smlouvu na ICO, nebudeš muset platit zálohu. Obávám se ale, že až po třech výpujčkách.
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    JOSEF_K: Hledal jsem na netu a nasel jen toto - cca 50km od prahy http://www.mobilnikatr.cz/
    Vyplnil jsem poptávku a budou mi volat. Zajímá mě cena...kdyby to někdy vyšlo, můžeme se třeba domluvit a zlevnit tak dopravu. Ale musela by to být dobrá shoda náhod..
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SNUPAK: dvacet litre se mi teda vybirat nechce, nevis o necem melouchovejsim, popr nechces si udelat melouch???
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Když jsme u těch velkejch strojů, tak tady mě vůbec nenapadlo se zeptat. O mobilním katru/pásovce, schopném říznout cca metr siný kmen v Praze či blízkém okolí někdo nevíte? Sice jsem ještě ve fázi čekání na rozhodnutí o povolení ke kácení, ale časem budu takovou bestii potřebovat...
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    DREDIK: DKNV asi nejlepší. ..Praha Libuš.
    ale bude to tak 2500.- a velká záloha, cca 20 000.-
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    DREDIK: kde to má být?
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    nevite kde levne pronajmout stepkovac?? profi prosim zadnou elektrickou mrchu
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    jen tak pro zajímavost:

S navijakom do lesa | Záhrada | byvanie.sme.sk
    http://byvanie.sme.sk/c/6886345/s-navijakom-do-lesa.html

bude to strašně slabý, ale pěkný.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SNUPAK: A delej lakyrky pred holkama;)
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    DREDIK: tak jsem se podíval hned a fakt - FUNGUJE TO:-)

Můj život je zase o trochu snazší!
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    DREDIK: super. večer kouknu. díky.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SNUPAK: muzes s tim mit uspech u zen, nezaruceno!!
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SNUPAK: vytvorim obrys panskeho prirozeni a pak jen zvednu... asi nedava smysl nazorna ukazka: -> http://www.how2videos.us/watch.php?vid=fd1984d01
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    Nemáte někdo nějakou fintu na rozmotavani řetězu na pilu? Už to dělám takovou dobu a stale si u toho občas připadám jako hloupá opice. Někdy to mám hned a někdy se vzteky směju sám sobě.
    Výměnou Vám prozradím skutečně vypečený dřevorubecký žertík. Když máte řetěz již trochu vyběhaný a tím pádem volný, dá se v pevných rukavicích protočit jakoby naruby, zuby dovnitř. Pak stačí trochu zamotat a ten, kdo to bude rozmotávat, nepochopí o co jde....:-)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    SNUPAK: Díky, to zní dobře!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam