• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: mám toho číňana wz-120-1g a ten je čupr. camo, dohled a damage dobrý, pene taky bez problému. není tak přesný a taky se dost zvětšuje zaměřovací kruh při traversu, ale dá se s tím žít. velmi zábavný. hodně spotuju, takže tam mám bino i optiku :) camo přes 45 jenom se skillem a nátěrem. než jsem vytrénoval posádku, tak jsem tam měl maskovačku a tu jsem pak vyměnil za nabiják
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TIGERLOVER: doba nabíjení, traverse speed a teda ten dohled je slabota, to by mě sralo - takže pro mě to není. pene, přesnost, doba zaměřování a camo jsou super.

otázka je, jestli potřebuješ žabožroutské premium TD

z fóra:
    I've only played a few games in mine, but I haven't had any trouble with the accuracy. It seems to hit as well as it promises. Aim time seems fine too.

It goes fast forward but I do agree that it turns like a slug. The reload time is a bit too long.

Armor is whatever. I don't expect anything but a random bounce from poorly aimed shots every now and then, and that's exactly what I've experienced.

TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Jakej je ten novej premiovej francouzskej stihac tanku?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak konecne, MT13 na T55A :) Poprve jsem pouzil cetu ve hre, tak se to dost vyplatilo :D a navic s Leo, kteryho nemusim

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/3871427#stalingrad-koudelka-leo
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    jedno povedené M

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (ale jenom 360 view range...)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    francouzské premium AMX Canon d'assaut 105 v prodeji. 260 default pene, 1,92 aiming time, 0,29 dispersion, 21,66 camo
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Sandbox: Test nových HD map začíná 11. října | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/sandbox-hd-maps/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: dneska by měl začít druhý CT, můžeš na ty změny v personal missions mrknout
    REPA
    REPA --- ---
    EMPERROR: ted bude prave zmena v patchi 9.20.1:)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: Tuším, že včera nebo zítra, nebo tak nějak, mám přesně 6 měsíců výročí od poslední bitvy. Ale já se k tomu nejspíš vrátím, chtěl bych časem dojet T-55A - snad mi to mezitím nezmění :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    EMPERROR: Mimo ranked to jde. Sice občas nadávám, co za boty/retardy mi zas mm nadělil, ale jinak to jde. A ať jen nekecám:

VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: no asi musíš víc zaplatit abys měl lepší los :-)
    REPA
    REPA --- ---
    Jo nejvetsi sranda je ze jen jediny Vometak ma stesti na tymy:)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ZPC: dal jsem každý týden 3 hvězdu, víc mi to fakt nešlo, díky tomu jejich zjednodušení jsem teď i v 2 lize takže já jsem s nima spokojenej, asi máme každej jiný štěstí na týmy :-)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Chlapci, moc mě to neláká po půl roce zapnout, když to slyším xD
    REPA
    REPA --- ---
    ZPC: ja to dojedu na druhy rank at mam aspon 300 bonu a prcat
    ZPC
    ZPC --- ---
    dal jsem včera poslední šanci hodnocenejm bitvám. řada deseti proher, kdy mi je k hov*u to, že jsem pak v hodnocení na topu s předstihem 2k dmg nebo 250+ bodů XP nad druhým v teamu. Hrozný, hrozný, hrozný ... smích, pláč, prosby, guidance týmu, modlitby, hinty, nadávky, teamwork ... nic z toho nepomohlo ...

Tímto jsem s těma s*ačkama skončil, budu radši jezdit pro radost a vydělávat si nějaký kredity...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Mám vyřídit pozdravy od Katcaka, potkal jsem ho v lodích. :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    zkuste hrát v okně :) minimálně všechny problémy s alt+tabováním odpadnou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam