• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JAKUBMOKRIS: todle vyvážený nebude páč by ty mapy musely bejt jedině zrcadlově... každopádně dej vedet mužem dát četu ve výcvikovce...
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Ještě jsem neměl šanci to otestovat do té míry, že bych hodnotil, jestli jsou tam nějaké nové OP pozice. Ale věřím tvému úsudku a doufám, že to WG zase srovná. Ačkoliv nový výhodný fleky by tomu zase dodaly šmrnc, kdyby to bylo dobře vyvážený.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JAKUBMOKRIS: dost se zmenily nekterý pozice a na nekterejch mapách se díky tomu dost znevíhodnila jedna strana... El Haluf má šilene OP pozici na K1, Doly maj tu pozici na kopci kde stříliš dolu totál artysafe, po přidanym velkym baráku, naproti tomu zmizel ten hulldown dole za šutrem z levy strany kppce když jedeš ze severu.... Redshire má hodne op místo tam jak jezdily heavyny tak tam je vrak vzducholidi tak že se dá s medkem držet na tom prostřednim kopečku a mít cover... na Clifech je severní báze už totálně lepší (byla vždycky), díky dvema šutrum kde je eště smerem k majáku double bush... a z druhý strany konečně oslabili tu pozici za šutrem po výjezdu spodem pro jižní bázi...Malinovka mi přišla hodne stejná a Procvhorvka taky...
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Tak jsem dneska stahl ten Sandbox. Nějak jsem nepochopil, proč nemůžu hrát WZ-111 5A, kterou jsem si koupil. Naštěstí třeba Sheridana mě to hrát nechá.

Jinak to vypadá slušně, grafiku bych zhodnotil tak, že aspoň trochu dohnala dobu. Sice jsou tam občas trošku divný výbuchy a budovy a stromy mají pořád stejnej model destrukce, ale to se předpokládám ještě poladí. Křoví se chová divně, když ho člověk přejede, tak se narovná strašně rychle, ale tohle asi taky ještě projde nějakou úpravou. Nový zvuky jsou super a letící střela vypadá taky hodně dobře. FPS bez vertikální synchronizace málokdy klesají pod 120 a to mám všechno vymaxovaný, takže optimalizace asi taky nějaký proběhla.

BTW občas mám problém se na mapě zorientovat, při odpočtu hned nevím, kde jsem a musím kouknout na minimapu, abych věděl. Vypadá to fakt úplně jinak ta hra.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    WOJTYLA: velení 8mi tanků, to je ještě pohoda- ale ukočirovat 8stihaček kdy se ještě snazej zůstávat ve dvojicích... to je zážitek! ;)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    "klasickej mor, že si někdo myslí že to co řekne velitel je píčovina a tak udělá neco jinýho... což ybch teda vytek:-)" - To znám z klanů velice dobře. Prostě klasika.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: problem současnýho ANV je že máme vysoký ELO ale skill a souhru nemáme na urovni abychom mohli porážet klany co nám to často losuje... Kazna tuhle CSA, Works, S3AL, V-TER a tak... velení máme myslim pruměrný, v jednotlivcích i skvělý, ale velení pro top hráče, kterejch je u nás ted málo... velení kdy se zadaj pozice základní taktika a očekává se že každej ví přesně co má dělat což tak často neni... mno a klasickej mor, že si někdo myslí že to co řekne velitel je píčovina a tak udělá neco jinýho... což ybch teda vytek:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Jo vim vo tom, to vis uz si nemuzu dojit ani nakoupit aby po me nahazeli fanousci podprsenky :-))))
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: taky jsem koukal, že jseš u někoho tak oblíbenej, že si i založil účet ve wot fuzerojedebilCZ, asi skalní fanda :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Hele resim ted hromadu sracek stehuju se vod rodiny, do toho naky mlady buchty mi motaj hlavi, prachy litaj, vycitky litaj, prqce se sere, podnikani zere cas, je to naky cely picou ke zdi.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: to mu řeknu, ten bude mít radost
    a jinak co mají zmrdi společnýho s tvým hraním, jestli ti hráči posílají videa, sestříhej a potěš nás ne?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Mno hral z nas skoro nejlip:-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: já u toho nebyl, pustil jsem ke kompu synátora, já byl za kulturou u Vás v Praze, ale nějak nic neříkal, jen že hrál z hvězdou youtubu :-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOJTYLA: pod hrat lode je to zenovy odreagovani :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: nevim už moc nehraju... nák to poslední dobou nejde ani mě ani klanu moc... muj už dříve malej skill nák zmizel v nenávratnu... ani OFFky nám nejdou šarvátky taky ne, prohráváme furt... Vométák by mohl vyprávět tuhle s náma prošel peknym bahnem pár bitev uplně retardovanýho hraní... nák me to neba...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: dík :) to mě nějak nenapadlo
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Dole v kontaktech
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ehm - je nějaká možnost, jak si zobrazit svůj blacklist? :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Hraji Sandbox na SD klienta a 60fps
    RALI
    RALI --- ---
    JAKUBMOKRIS: prej je to uplne novej engine, kterej je schopnej vyuzit vic nez jedno jadro, coz bylo doposud.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam