• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: tak prémko by nevadilo. ale tak jako tak, i kdyby z toho neudělali "special" vehikl, tak posádka nezmizí, ale bude přetransformovaná do jiného tanku. otázka ale je, do kterého by ji dali...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JAKUBMOKRIS: no právě kvůli tomu ji chci
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    PRAASHEK: 416 je výborná. Kamo faktor jak prase a luxusní dělo.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    World of Tanks HD - I'm So Pretty!
    http://www.youtube.com/watch?v=r5kEfCYCVuU
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    počkat, oni nechají zmizet obj 416? na ten mám zrovna najeto a chci ho velice
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    A z Obj. 416 prémko? nebo mi jen tak vymažou tank se 3 skill posádkou, full camo, etc., etc.
    Plus mě to teda taky sere, otázka co super-pánev na t8 a otázka, jak dobrá bude ta nová desítka...
    REPA
    REPA --- ---
    DOVE: hral jsem ji na testu a za me.super. reload 5,17s? To chci. Ted ti akorat daji vetsi alfu ale presnost na kokot a reload taky. 430 II ted taky super. Panvicka me hodne bavi. No uvidime co z toho udelaji
    DOVE
    DOVE --- ---
    REPA: No dokurvi, ta desitka je ted prej docela slaba, nevim, jeste nemam...ale urcite me bude mrzet tIX superpanev, to je muj oblibenej troll tank.
    REPA
    REPA --- ---
    REPA: tak oni to ted dokurvi, kdyz jsem to vyjel. OMG
    ► Object 430U - New Tier 10 + Soviet Medium Tree Changes! - World of Tanks Future News
    https://www.youtube.com/watch?v=n7qGtmbrYD8
    REPA
    REPA --- ---
    posledni hra na vyzkoumani Obj430 dopadla na vybornou

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA
    REPA --- ---
    mi se to libi. hlavne ty trasirky. jinak na fyzice by meli zapracovat. asi pul minuty jsem pred sebou tlacil drevenou bednu a ne a ne ji rozbit:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    sice jsem si nehrál s nastavením v tom sandboxu, ale jsou tam nějak jiné barvičky hlavně na vegetaci. a za mě teda dost napiču.

jo a teď mi spadlo připojení v normálním klientovi a znovu se zalogovat trvalo tak minutu...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zajímavá hra už jí tahám...
    Heliborne
    https://www.youtube.com/watch?v=QaxFL3NnmQQ
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Jo, až tam budu zase na nějakej delší časovej úsek, tak dám znamení.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JAKUBMOKRIS: todle vyvážený nebude páč by ty mapy musely bejt jedině zrcadlově... každopádně dej vedet mužem dát četu ve výcvikovce...
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Ještě jsem neměl šanci to otestovat do té míry, že bych hodnotil, jestli jsou tam nějaké nové OP pozice. Ale věřím tvému úsudku a doufám, že to WG zase srovná. Ačkoliv nový výhodný fleky by tomu zase dodaly šmrnc, kdyby to bylo dobře vyvážený.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JAKUBMOKRIS: dost se zmenily nekterý pozice a na nekterejch mapách se díky tomu dost znevíhodnila jedna strana... El Haluf má šilene OP pozici na K1, Doly maj tu pozici na kopci kde stříliš dolu totál artysafe, po přidanym velkym baráku, naproti tomu zmizel ten hulldown dole za šutrem z levy strany kppce když jedeš ze severu.... Redshire má hodne op místo tam jak jezdily heavyny tak tam je vrak vzducholidi tak že se dá s medkem držet na tom prostřednim kopečku a mít cover... na Clifech je severní báze už totálně lepší (byla vždycky), díky dvema šutrum kde je eště smerem k majáku double bush... a z druhý strany konečně oslabili tu pozici za šutrem po výjezdu spodem pro jižní bázi...Malinovka mi přišla hodne stejná a Procvhorvka taky...
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Tak jsem dneska stahl ten Sandbox. Nějak jsem nepochopil, proč nemůžu hrát WZ-111 5A, kterou jsem si koupil. Naštěstí třeba Sheridana mě to hrát nechá.

Jinak to vypadá slušně, grafiku bych zhodnotil tak, že aspoň trochu dohnala dobu. Sice jsou tam občas trošku divný výbuchy a budovy a stromy mají pořád stejnej model destrukce, ale to se předpokládám ještě poladí. Křoví se chová divně, když ho člověk přejede, tak se narovná strašně rychle, ale tohle asi taky ještě projde nějakou úpravou. Nový zvuky jsou super a letící střela vypadá taky hodně dobře. FPS bez vertikální synchronizace málokdy klesají pod 120 a to mám všechno vymaxovaný, takže optimalizace asi taky nějaký proběhla.

BTW občas mám problém se na mapě zorientovat, při odpočtu hned nevím, kde jsem a musím kouknout na minimapu, abych věděl. Vypadá to fakt úplně jinak ta hra.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    WOJTYLA: velení 8mi tanků, to je ještě pohoda- ale ukočirovat 8stihaček kdy se ještě snazej zůstávat ve dvojicích... to je zážitek! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam