• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    JAKUBMOKRIS: hele víš moc dobře že já žádnou spravedlnost nehledám, WG mě sere neskutečně, třeba jen díky tomu, že 14 dní po patchy nejsou schopni opravit chat v garáži a komunikaci s přáteli, hlavně že na ofiko straně naskočí ať si koupím IS 6 aby se mi lépe hrálo, ale aby napsali sorry jako nejde chat s přateli to ne
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    VOMETAK: Simtě Václave, hlavně v týhle hře nehledej nějakou spravedlnost. Nebuď naivní, copak jsi někdy viděl, aby se WG zachoval ke hráčům nějakým způsobem férově?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: ale no tak přece nevěříš na pohádky, jel jsem včera malinovku ze 13 105 odhalil jsem 10 tanků na první spot, než mě spotli dostalo těch 10 tanků cca 300 hp, ale co jsem chtěl říct že jsem jí dostal jednou za včerejších 46 bitev, takže to že se domluvíš je hezký, ale tuhle mapu , nebo ohnivý výběžek kde se dá taky naspotit, dostaneš jednou max. 2 za 50 bitev pokud jedeš v lightu. Pokud jezdíš HT samozřejmě jí dostaneš častěji, což je asi záměr, neboť je ideální třeba pro Mause, aby zase arty mohli plnit mise. Tohle kamarádíčkování o kterým mluvíš , více fungovalo na běsnění, kde si pár jedinců takhle vyjelo T22 med, pak to zastavili, na většinu misí si bohužel musíš vystačit sám.
    REPA
    REPA --- ---
    VOMETAK: proc by to neslo? Se sejdou lidi na TS, udela se odpocet a pokud je to hodi do druheho tymu, tak akorat reknou kam pojedou ty se schovas do krovi, kamosi z protejsiho tymu se nechaji nasvitit na domluvenem miste a pokud neni tvuj tym retardovany, tak si udelaji hezkou strelnici a spot dmg je doma
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: ne já už ten tank mám od loňského jara, několik misí jsem dělal strašně dlouho, teď když mám hotový všechny mise svítí mi tam 20 rozkazů které jsou mi k ničemu, tak by za to mohla přijít nějaká kompenzace, nechápu jak by ti nějaká partička mohla pomoct třeba nasvítit 8000 hp, což byla poslední mise LT, nevím jestli je to i nyní, protože je zjednodušovali
    REPA
    REPA --- ---
    VOMETAK: a tebe ted sere, ze ti co nemaji particku, ktera jim pomuze si ty tanky vyjezdit, si muzou ty mise preskocit?:)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    REPA: no to je sice možný, ale podle statistik mělo tank do vydání patche cca 6000 hráčů, hle rázem ze dne na den po vydání patche už ho má cca 12000 hráčů, že tě sere, že ho mají hráči s nišším WN než máš ty je jen tvůj problém
    REPA
    REPA --- ---
    VOMETAK: to je zajimave ze i ti pitomci meli object260 uz pred patchem. Ono kdyz mas particku co ti to pomuze vyjezdit tak to udela i uplny dement. Uz jsem potkal spoustu borcu s wr pod 50% a s hroznym osobnim hodnocenim co ten tank maji.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    FRK_R23: aha, doteď jsem si myslel, že to je za nějaký jejich mise, nebo hodnocený bitvy... a mě se občas zdálo, že některý odznačkaři hrajou ukrutnou piču :DDD
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    IMPROVIZACE: Ten odznacek je dyfoltne vyplej, musis ho rucne zapnout. Me treba o hovne chlubit se stugem nebo t28 concept :)))
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    VOMETAK: takhle je to ve vsech hrach tohohle typu...
    nejdriv je tezky neco ziskat a kdo to ziska tak si muze uzit naky placani po zadech a pak to hold zjednodusej aby to zvladlo i vic lidi..
    casem se zase prida neco dalsiho...
    je to delany i proto aby si novej hrac moh neco ziskat
    a navic.. pokud fungujou korektne v bitvach u jmen ty odznacky tak stuga nema ani 10% hracu.. a zbytku ani nemluvim
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    GENERIXX: jediná věc, která mi přijde nefér je, že WG umožnilo odemknout tanky za mise pomocí rozkazů, takže teď každej pitomec může jezdit s OBJ.260, a já si to musel všechno vyjet bez nějakých rozkazů. Za tohle by mohla být kompenzace pro ty hráče, co mise udělali komplet již před zavedením rozkazů a nebo jim umožnit ještě jiné mise o jiné ceny.
    DISPARITY
    DISPARITY --- ---
    GENERIXX: ahoj, díky za ochotu takové sebrance (no offense :-7) naslouchat a odvahu "jít s kůží na trh", není to obvykle pohodlné, vděčné a ani to není běžné.

Jinak za mě:
    - obecně má WoT stále široký prostor ke zlepšení a některé úpravy a postupy mi lezou na nervy, nciméně pořád je to super hra, která mi dala už nespočet hodin zábavy za velice rozumnou, navíc mnou stanovenou cenu (neplatím si premiák, ale něco už jsem přeci jen pustil za tank nebo vylepšení garáže) a v zásadě se opravdu dá hrát i zadarmo (cca do VIII tieru, kdy začne váznout ekonomika), což oceňuju.
    - velice mě například potěšila integrace některých nejpoužívanějších modů přímo do hry, což prospělo jak příjemnějšímu hraní, tak trochu i rovnováze (vyložení cheateři pořád cheatují, ale není taková automatická hranice mezi modaři a nemodaři). Možná by šlo zapracovat třeba i něco jako XVM, aby ponětí o schopnostech ostatních hráčů neměli pořád jen modaři.
    - co naopak považuji za slabinu, navrch kvůli současné marketingové politice dále se zhoršující, je nevyrovnanost jednotlivých tanků.
    Na každém Tieru je několik vyloženě OP tanků, které si do odřadů apod. bere skoro každý a na randomu každý, kdo nechce v bitvě trpět, ale užívat si převahu, a naopak vyložených "šunek", které jezdí jenom masochisti. To se teď nadále zhoršuje častým zaváděním "neprůstřelných" bonusových tanků, které jsou k mání za peníze, což patrně zisku svědčí, ale vyrovnanost a zábavnost hry trpí - k čemu je mít Xset různých tanků k dispozici, když hratelných (ve smyslu, že je s nimi průměrný hráč schopen aspoň trochu důstojně čelit jinému průměrnému hráči v OP mašině) je sotva polovina a 80% hráčů jezdí 20% (ne-li 10%) stejných strojů? Logický je přístup "něco za něco", s tím, že si každý vybere, jaká kombinace výhod/slabin mu vyhovuje, ale když se mezi takhle vybalancovanými tanky vyskytují stroje, které mají dobré prakticky všechno a při střetnutí 1:1 nemá většina vůbec těch zbylých šanci, asi to vyrovnanost nepodpoří.
    OP stroje navrch ostatní rozčilují, což může snadno vést ke snaze "potrestat" jejich vlastníky a přispívá k zamořování hry vzájemným svinstvem (typicky viditelná je v poslední době např. zášť vůči neviditelným a bblbě průstřelným švédským AT, už jsem jich viděl dost sházených vlastními spoluhráči do vody, obrácených na zádíčka atp. - superobrněné těžké/střední tanky se samozřejmě prudí hůř, tak to tolik nechytají, oni to vůbec dělají velicí hrdinové :-7)
    - co se týče map, osobně by mě víc potěšilo další rozšíření repertoáru, než další grafické kejkle (ale chápu, že to asi vidí leckdo jinak). Taky bych ocenil více exteriérových map oproti městským - jako artynář si například v polovině městských map moc neškrtnu, protože střílet můžu reálně na cca 10% mapy a na místa, která každý zná, nicméně nebaví mě takové mapy moc ani s jinými typy tanků, nedá se obvykle moc manévrovat a bývá to moc ve stylu: kdo má nejsilnější pancíř a dost peněz na goldy, ten vyhrál.
    - jinak kdyby to bylo možné, přimlouval bych se také za aspoň nějaké dělení podle schopností pro účely MM - sám jsem dost lama, ale i tak polovinu her vyloženě trpím, když ani nestihnu dojet na pozici a už je půl týmu mrtvá. Kdyby si aspoň ti nejšílenější lemingové a lůzři lezli na nervy jen sobě navzájem a až když by se naučili aspoň základy, mohli by si jít hrát s "většíma klucima", tak by vám velká část dlouhodobých hráčů byla dost vděčná a věřím i že by se trochu pročistila atmosféra (což znamená třeba i méně znechuceně končících hráčů).

Jasně už končim, TLDR, ale když se jednou někdo ptá, musím si taky poplakat... :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: Tak jasne, nejdriv je hodina, pak den, pak asi mesic atd...
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    HONZA_1980: Já byl v luchsu s kulometem...takže těch vystřelů, než mě to stačilo vyhodit, do něj šlo celkem dost...
    FELCARKILLER: Jo, recidiva...minule (někdy brzo na jaře), jsem dostal banán na měsíc - za střelbu z luchse...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    00KUBAT: cože? to bude nějaká mejlka :)
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Sesmahnutí debila z vlastního týmu v sebeobraně by mělo být beztrestné. :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HONZA_1980: To je za recidivu behem nejakyho obdobi :)
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    00KUBAT: banánek na 3 měsíce za jeden zabitý luchs? ale no tak :-)
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000: anebo ti idiot z vlastního týmu vjede před dělo těsně před tím, než střílíš...a pokud je o zrovna luchs...tak následuje banánek na 3 měsíce :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam