• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    SOLNAKAR: Souhlasim. Když občas kouká člověk na skutečně schopnýho streamera/hráče, tak mu kolikrát uniká smysl toho, co on dělá. Ale tihle borci jsou poměrně schopní v předvídání a tak ve chvíli, kdy obyčejný hráč to hraje v podstatě real-time, oni už ví, jak se asi pravděpodobně situace vyvine třeba za minutu a podle toho se řídí.

U nás v klanu jsou dva konspirátoři, kteří automaticky pokládají každého hráče s WN nad 2500 za cheatera. Nedávno jsem se dokonce dozvěděl, že existuje tajnej ruskej server, kde si můžeš zaplatit mody, aby ti střely procházely skrz baráky a hned po startu hry aby jsi viděl pozice všech (i nespotnutých) hráčů. Když jsem se jim pak snažil vysvětlit, že tohle technicky není možné, byl jsem zavalen tunami očitých svědectví. Když jsem se odvážil dotázat na odkaz na dotyčný ruský server, bylo mi řečeno, že je to tajný a že ten dostanu, až když si na tom serveru ty mody zaplatím (wtf logika).
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    E_D: holt se smiřme s tím, že místní osazenstvo, mě nevyjímaje, nepatří k "nejostřejším nožům v příborníku". Hráči jako tento si nevyjedou do rány, aby si vystřelili, má přehled o tom, odkud se na něj dá v každém okamžiku střílet a jestli tam je nějakej nepřítel (třeba podle toho, kde a jaký rány dostávají tanky v jeho týmu), dokáže předvídat a správně se rozhodnout kam jet, kdy se stáhnout, atd.
    Poměrně dost z hráčů s WN8 přes 3000 streamuje a stačí se na ně koukat a uvědomit si, kde by ses zachoval jinak (obvykle špatně) a budeš vědět, jak je to možný.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    umí nějaký mod sundat všechny bino/camo (prostě všechen equip, co jde sundat zadarmo) ze všech tanků v garáži na pár kliků?
    E_D
    E_D --- ---
    DOVE: se podivej na celej jeho klan, jak je tohle mozny? :)
    DOVE
    DOVE --- ---
    VOMETAK: tyve ma 41 her und 90% wr, jak je to kurva mozny? :)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    DOVE:
    DOVE: masturbace?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    DOVE: A co je za problem?
    DOVE
    DOVE --- ---
    DOVE: kurva, spatnej link...tohle je on.

maiIand - WoT-Life.com - World of Tanks Statistics
    https://wot-life.com/eu/player/maiIand-500964014
    DOVE
    DOVE --- ---
    tak určitě

mailand - WoT-Life.com - World of Tanks Statistics
    https://wot-life.com/eu/player/mailand-531423067

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HANZS: jak bys to chtěl sčítat? Jako že když jses první, tak shrábneš i odměnu pro 2. a 3. místo?
    Buď rád, že něco máš. Já jsem soutěž dost prosral, nebyl čas, ale i tak jsem byl poslední večer ve 2 kategoriích kolem půlky IV. seznamu a teď koukám, že mi FR X tier utekl o 12 xp a US IX tier o 4 xp. To teprve nasere :D
    HANZS
    HANZS --- ---
    FRK_R23: No chci 5 :)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HANZS: To skoro vypada, jako bys nemel radost z 3 dnu premka, cece :D
    HANZS
    HANZS --- ---
    Tak jsem dostal jen 3 dny premka za pochod národů - to se ty výsledky jako nesčítají a dá se jen nejvyšší dosažený??
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NE7RA: siemka kto PL-01
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    ELDOUGO: nahodou, psonci uz stavej hvezdnou pechotu :)

FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    REPA: taky ne, ...ale mně se první dny stejně v celym tom adventnim okně nezobrazovalo absolutně nic, takže cajk
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    SICKBOY4000: bůh nás chraň.
    po pudlikovi bude čivava a bernardýn ?
    E_D
    E_D --- ---
    SICKBOY4000: to nebyla adventni mise ale nejaka jiná vikendovka
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: první 2 dny to vyskakovalo samo, ale pak už se to neobjevilo a ani se nikde nezobrazovalo to červené kolečko, jako když jsou nové mise a ve zbrojnici jsem to fakt nehledal.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    se musím pochlubit, že jsem na to přišel hned první den :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam