• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    OBCAN
    OBCAN --- ---
    REPA: Když klikneš na kampaň, tak volné emancipantky by měly být dole vedle rozkazů.
    REPA
    REPA --- ---
    borci jedna technicka. kdyz jsem ted dostal z te vanocni akce nejake holky do tanku, tak kde si je muzu vybrat? nikde jsem nic nenasel. jen to, ze je muzu rekrutovat
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: novej tank no... jako já jsem dal první bitvu s tou Francouzskou heavy 9. dal jsem 6K dmg 5 killu a dostal jsem pochcanou 2. třídu?... první den co byla venku... :-D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    co s tím ty lidi hrajou že tohle je "jen" 1.třída sakra

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SICKBOY4000:
    FELCARKILLER: jo, myslím že je to jen při akcích, ale jde vyhandlovat za slevu...jde myslím měnit jen za stejný nebo nižší level, ale za něco jsem T28 prototyp vyměnil..teď nevím za co :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: 750 kreditu za bitvu mi prijde docela v klidu:) na wg:)) ale jak rikas, tak tier VIII a vejs)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DOVE: jo, těch jsem si všimnul, u těch zas nevím, jak je pořídit perma za goldy :D
    Jsou na 100 bitev za celkem nemalý obnos kreditů, což se na nižší tiery fakt nevyplatí.
    DOVE
    DOVE --- ---
    SOLNAKAR: docasne za kredity jsou "hotove styly"
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    SOLNAKAR: Díky.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    TIGERLOVER: perma camo na tancích zůstalo (juchů). Dočasný sundali a vrátili ti poměrnou část peněz.
    Na co jsem zatím nepřišel je to, jak koupit nové dočasné camo. Všechno je jen za goldy a nevidím možnost to přepnout.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Jak je to teď s tou kamufláží? Hlavně s tou, co mám na tancích. Nemusím s ní nic dělat? Nebo musím ji koupit znova?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hele takže teď, jestli se nemýlím, to opravdu funguje tak, že stačí aplikovat camo za goldy na hull tanku a máš +2% u hevies, +3% u lightek a středních tanků a +4% u TDs - a u všech stojí jeden typ 50 goldů na jeden typ mapy, nezávisle na tieru tanku. takže to vyjde o dost levněji u vyšších tierů, pokud chcete jenom bonus na camo a serete na to, že bude věž bez kamufláže... že není rozličná cenu u různých tierů mě dost překvapuje a tipuju, že na tom WG eště zapracuje :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PALLANDO: furt platí to samý, potkaš jezevce (pomnožné číslo), zabij všechno okolo a pak ho/je objeď. V tvém příkladu bych to "okolo" vzal hodně ze široka. Jasně, s Mausem to asi neobjedeš a nezbývá ti než držet, nedostávat dmg a doufat, že to tým neposere a provalí to jinudy.

Čelně kromě vany není jak, pokud nejsi Type 5 (nebo HESH4005), tomu je nějaký pancíř u prdele. Ještě se to dá, když si výrazně nad ním, nebo jede z kopce, pak má celý předek tak 250mm.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    00KUBAT: to jako vazne tyhlety reward sberatelsky non-premium za mise srace?
    DOVE
    DOVE --- ---
    hehe...tady Kajisek s Jerabkem nam to vysvetlili :D

"...Same with the new Badger. That tank is very situational and slow, if you see one, don’t stand in front of its gun, go around him. There is always a way how to deal with those tanks, and remember that you cannot win all the battles you play."

https://thedailybounce.net/2017/12/12/world-of-tanks-czech-community-qa/
    DOVE
    DOVE --- ---
    Tady jsou z boku ňáký 150mm dekly vedle děla a nad dělem, když bude někde čumět za rohem...čelně asi nasrat.

PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    SOLNAKAR: Jako rozumim, ale kdyz dojde treba na prestrelku na kopci na Malinovce a potkas tam dva Badgery, tak je dost tezke zkouset vystrilet vse okolo...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PALLANDO: srát na něj, zabít všechno ostatní a pak ho objet. Aspoň enemákům to na mě celkem funguje (bohužel se ty retardi, co mám poslední 2 dny v týmech nechají vykropit velmi rychle). Samo mu nesmíš zůstat stát před dělem. Otáčí se fakt pomalu a disperze při otáčení je na tom strašná. Ostatně podobná strategie platí i na E3.
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    Otázka do pléna - jak střílet na Jezevce?? Vana to jistí, ale fakt se mi nechce k němu přibližovat zepředu tak, že mu uvidim na vanu.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    SOLNAKAR: Určitě ne špatný, na UK TD jsem posádce dával vždy dřív opravy, než camo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam