• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    CARTMAN: hadam ze to vanocni camo neni historicky.. takze to vidi jen ten kdo ho chce videt.. takze to neni fail
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MAFIK: no vidis.. 86 beden zadna t8 ;)

PRAASHEK: btw to camo nevidej ostatni hraci... totla fail... nebo alespon na defenderovi to videt neni.
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    00KUBAT: ajo abych jen nefnukal tak jsem dostal Skorpiona G a pak uz jen ty sentinely a tydle male tančiky. no a pak mam hromadu goldů a prem. dnů.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KONOPASLIK: a eště camufláge, které si můžeš dát na premiové osmy a na desítkové tanky (to podle mě trochu pojebali, fakt mohli dát možnost švihnout to na jakýkoliv tank...). navíc dvě z nich (čtyřech) jsou dost ekl
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Mne celkem zklamalo, že za dokončení všech sad vánočních ozdob nebyla nějaká zvláštní odměna, jen emblémy a podobné chujoviny. :(
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    MAFIK: a jaké dostals jiné tanky?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tady vetší

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jen tak co WGčko asi vydělalo na vánoce...

REPA
    REPA --- ---
    DainixHD (14:36:14) Hit and runners. Gross
    DainixHD (14:36:27) REPORTED BYE
    repaNYX (14:37:29) hmm for what please?
    repaNYX (14:38:32) how old are you man?

zabijes borce s 280HP v jeho JPII a hned te reportuje. jo je to pecka ta komunita:) mel jsem AMX 13 90. bohuzel na me otazky dosud neodpovedel
    REPA
    REPA --- ---
    hra na picu ale je to tam

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KORKMAZ: Opravy rozhidne jako prvni. Nasledne Kral bazin.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Má smysl na T-54 dávat řidičovi nějakou specializace na zlepšení mobility, možná kromě klidné jízdy, nebo to spíš cpát do oprav atd?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ELDOUGO: A já si řikal kdo je sakra řízek s bramborovou kaší:-D
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Jo goldy jsou to jediný co ten tank drží hratelnej...
    REPA
    REPA --- ---
    cus borci. US T20 se nejspis hraje full gold ne? Ten kanon je celkem tragicky
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jedna dobrá po ránu s gf.

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SICKBOY4000: To cinknutí třeba párkrát denně, což si člověk řekne, že je to spíš fail. Ale být k tomu i tak hanebně zničen už umí i naštvat
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    KORKMAZ: Joooo a na to vzpomínám . A44 s rychlopalnym delem co ma damage 90 ustrilela z boku Mause který nebyl schopen ji nasvitit. Bylo to velmi komické .
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Už ani nevím, proč jsem přestal hrát tanky...aha, už si vzpomínám...ono to asi bylo kvůli náhodným návalům vzteku, když obřím německým dělem cinknu na pár metrů lehký tank z boku a ten samý šmejd mě pak záhadně ustřílí přes půlku mapy dělem, co vypadá jak roura od komína nebo naopak hadice od pračky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam