• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ELDOUGO:
    WOJTYLA: hošani já to přeexpil až na desýtku, jen kvůli tomu abych ho měl do CW, hrát se s tím na publicu nedá takže je v garáži a mám klid
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: Ja si po 4 znova koupil O-ho a ja to asi nedam.
    KUTHNERSSON
    KUTHNERSSON --- ---
    ELDOUGO: vždycky houfnici hele...to dělá ty japonce těžkýma zmrdama :-))
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    zkouším jet japonský heavyny . (nebudu prozrazovat kolikrát jsem to prodal a zase koupil zpátky)
    nakonec jsem to poskákal za volný až na osmu. co mam na ten kripl dát za dělo ?
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: timhle celkem trpim u IS4. Alfa 440 a troufam si rict ze 70-80% zasahu je pod 400. Jo mam s tim asi jen tak 15 her ale celkem to bije do oci. To jsem si tak nedavno jel v lowe s asi 430hp a na me vyjel batchat asi na jednu ranu. Si rikam to bude dobre jednu schytam a dorazim ho. No bohuzel me ocas hned prvni ranou sundal:))))ppkud je vsak proti me borec na ranu tak padne tezky lowroll
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BIO23: Jako dneska fakt ne. Kdyby se mnou kromě MM nevymrdávalo i RNG, tak bych ty boty a retardy i přežil, ale když na 3 rány dám 150 pod průměr a po tý 3. ráně tanku zůstane 1hp, tak bych se posral. Pro jistotu se mi to v jedný bitvě může stát hned 2x, že? (Badger i T57).

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HONZA_1980: ne, protože boti si nic neříkají.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    BIO23: vždycky přemýšlím nad tím, jestli si tohle říká po bitvě všech 15 hráčů toho týmu, co to projede :-)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    typičo já jsem z toho vymrdaneho pabliku uplně na nervy
    s těma vymrdancema se prostě NEDÁ vyhrát... moje frustrace atakuje óbrfrustrační rekord
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    _HUNT3R_: opravdu je to reakce na mě? píšu jenom o preference matchmakingu...
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: Jaké výhody? Každy uz dnes ví kam to střílet , věž Mekka jak papír a kánon bez goldu naprosto silenej . Ale chápu ze pro někoho je to dobra relikvie do garaze
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CARTMAN: No je to proste dalsi plzen nebo Pariz. Dve mista jedno pro heavy a druhy pro medka.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: A nebo pro tier X vratit Widepark :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOJTYLA: aspon ze to neni dalsi posrana city mapa
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: spíš by konečně mohli pochopit, že Ensk je dobrej nejvýš pro tier 6
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Yes! A chánov, stalingrad a jeste si urcite na neco vzpomenu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: a mohli by ještě vyhodit do nebezpečného odpadu murovanku
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Новая карта Прямая линия // New map "Airline" [WOT]
    http://www.youtube.com/watch?v=NE6gsf561q4
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak hlavně má prefenz matchmakin, což je jedna z hlavních deviz, devítky max
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam