• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    PRAASHEK: 220 tun.. parada
    doufam ze to bude mit poradnej armor a nakou houfnici.. to nutne potrebujeme..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: multivěžový klidně, ale tady ta zadní věž je protiletadlová - navíc by to byl tier X. jo a je to mimochodem koncept, který vymyslel Stanislaw Lem :)

Czolg P (Pancernik) or the Stanislaw Lem tank

Stanisław Lem was a famed Polish writer of science fiction, philosophy and satire; you may know him from his most famous work, Solaris. What some of you may be unaware of was that when Lem was not writing, he tried his hand at tank design.

Lem submitted his proposal to the USSR, which used current and future (1944–1947) heavy tank technology. In the letter, Projects of technical innovations in defense, Lem included illustrations of the proposed tank, and the letter also featured other, smaller tanks.

The vehicle, called Czolg P (Pancernik)/tank-battleship, would have weighed 220 tons, have been 10 meters long and 4 meters wide. It would have been armed with a supposed 152–155 mm. gun for its main turret, 2 AA machine guns in the rear, and 4 machine guns in the smaller copulas along the perimeter. Including its 4 tracks propelled by a single diesel engine, it would be quite a formidable super-heavy tank. Unfortunately, due to an abundance of ground cruiser projects, the USSR ultimately passed on the project.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: to někde avizovali?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    co ty kurvy s tim Common testem dneska mel bežet a hovno...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: to do hry přidaj... letos maj přijít vicevežový multigun tanky... myslim že italové neco meli a poláci todle...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    FRK_R23: aby taky ne... hellcat měl jenom manuální otáčení věže pokud se nepletu.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ABSURD: To video jsem postnul jen kvůli ukázce věže, netušim co tam žvatlá, jsem v práci, mám to bez zvuku...
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FRK_R23: Mno oproti hellcatu asi jono:-D Ale nejlepší je to vidět, mě to teda na tom tanku hrozně sere... https://youtu.be/wPt89V_TcIQ?t=253
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ABSURD: No porovnavam to s Hellcat, o ktery tam mluvi :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FRK_R23: Nevim čemu říkáš svižně... Kvůli té pomalu se otáčející věži nikoho neutočíš... Při porovnání s jinými lighty se točí opradu hodně pomalu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KORKMAZ: Type64 je asi nejlepsi premiak, je s tim fakt prdel. Jen to chce vozit spoustu goldu. A vezi samozrejme otaci svizne, neni to TD ale light tank :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Přemýšlím, že bych si koupil něco lehkýho - nic nemám. A obelix říkal, že s Typem 64 je celkem švanda. Jen by mě tedy zajímalo, jak to točí věží. Pokud stejně pomalu jako jeho dárce orgánů Hellcata, tak to nemám zájem
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Já měl slevu na všechno, ve slevě byl raviolák a sleva na to šla přidat, tak byl asi za 400.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    SOLNAKAR: Aha, takže je to vlastně taková sleva, o který se dozvíš až u kasy :-D
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    Tentokrát méně akční a více ukecané (i s hostujicim repou :))
    (Konverzační) Orgie v tanku 3
    https://www.youtube.com/watch?v=BwMv4p0Zr4Y
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KORKMAZ: já dostal takový kupon už asi potřetí. Vztahuje se jen na "standardní" nabídku, tj. je-li něco jakkoliv výhodnější, tak na to kupon nefunguje - posledně mi nefungoval třeba ani na nezlevněný prémko na 90+ dní.
    Díky tomu, že funguje jen na něco, je taky na doktorát vykoumat, jak ho použít. Nabízí ho to totiž až u výběru platební metody a jen u balíčků, kde se dá použít. Takže když vybereš něco, kde zrovna kupon nefunguje (jako u výše zmíněného prémka), tak prolejzáš všchny možnosti a nápovědy, abys zjistil, jak kupon použít, protože ti to nikde nenapíše, že zrovna na tohle použít nejde.

Jako někdy to má smysl, třeba právě na prodloužení prémka nebo goldy na přeškolování atd., ale po vánoční akci, kdy mám ještě spoustu dní prémka i goldů z krabic to fakt nepoužiju. Uvažoval jsem o Liberté, ale na tu to samozřejmě nefunguje.

Když použít jde, tak to vypadá takhle:

_HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: Hlásím ze jsem ho dostal taky. Za prohru a asi 300 dmg.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    i když...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: to je kravina :) třeba ten Pancernik je tohle, to do hry nepřidají :)

http://i.imgur.com/fVNryVg.jpg
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: občas dostaneš slevový kupon, někdy se týká jakékoliv položky v shopu, někdy jenom konkrétního tanku. není to proto, že bys hrál tak dobře :) já ho dostal asi dvakrát za docela děsný hry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam