KOUMAK: no pro me je dulezity vyhrat, kdyz se to nedeje, tak si proste usmev na tvari zachovávám dost obtížně a radost ze hry popravde nemam :D
Nicmené do vlastních zásadně schválně nestřílím, ať už mě buzerujou jakkoli (jde mi o tu vyhru a nikdy nevím, jestli se jejich HP nebudou ještě hodit, navíc žabomyší přetahování, kdo koho strčil a ublížil mu, akorát odvádí pozornost od hry).
A taky nesnáším nadávání do chatu, samozřejmě že doma za klávesnící (a mimo stream) řvu, co je to za pičuse se zakempenou heavynou, za rámeček bych si to mnohdy nedala, ...ale do chatu si dávám záležet na velmi zdvořilé žádosti, že bychom právě teď ocenili jeho pomoc na jiném místě. A pro mnohé nadávající frustráty (bez urážky někoho tady, myslím tím i své kamarády:) to může být možná šokující zjištění, ale občas i toho pičuse tím donutíte udělat to, co chcete...
Nadávky v chatu mě vůbec dokážou vytočit nejvíc. Nejvíc jsem si jich teď přes Vánoce užila s Mausem...schválně jsem nejezdila na žádný "neobvyklý místa", abych měla klid, na Lakeville jedu sice plnou myší rychlostí bez zastávek do města, ale za to, že jsem dojela pozdě, a oni se tam nechali mezitím rozmrdat během půl minuty, může "idiot Maus"... ffs, tahle nezměrná debilita lidí
Ano, nadávám si nahlas pro sebe, abych upustila páru, a i nespravedlivě, ale vypisovat třeba poslednímu tanku naživu, co všechno udělal blbě, je fakt ubohý a nesmyslný.