• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    Tentokrát méně akční a více ukecané (i s hostujicim repou :))
    (Konverzační) Orgie v tanku 3
    https://www.youtube.com/watch?v=BwMv4p0Zr4Y
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KORKMAZ: já dostal takový kupon už asi potřetí. Vztahuje se jen na "standardní" nabídku, tj. je-li něco jakkoliv výhodnější, tak na to kupon nefunguje - posledně mi nefungoval třeba ani na nezlevněný prémko na 90+ dní.
    Díky tomu, že funguje jen na něco, je taky na doktorát vykoumat, jak ho použít. Nabízí ho to totiž až u výběru platební metody a jen u balíčků, kde se dá použít. Takže když vybereš něco, kde zrovna kupon nefunguje (jako u výše zmíněného prémka), tak prolejzáš všchny možnosti a nápovědy, abys zjistil, jak kupon použít, protože ti to nikde nenapíše, že zrovna na tohle použít nejde.

Jako někdy to má smysl, třeba právě na prodloužení prémka nebo goldy na přeškolování atd., ale po vánoční akci, kdy mám ještě spoustu dní prémka i goldů z krabic to fakt nepoužiju. Uvažoval jsem o Liberté, ale na tu to samozřejmě nefunguje.

Když použít jde, tak to vypadá takhle:

_HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    PRAASHEK: Hlásím ze jsem ho dostal taky. Za prohru a asi 300 dmg.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    i když...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EMPERROR: to je kravina :) třeba ten Pancernik je tohle, to do hry nepřidají :)

http://i.imgur.com/fVNryVg.jpg
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KORKMAZ: občas dostaneš slevový kupon, někdy se týká jakékoliv položky v shopu, někdy jenom konkrétního tanku. není to proto, že bys hrál tak dobře :) já ho dostal asi dvakrát za docela děsný hry
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    WOJTYLA: tak oni nejsou šťastný ze jim nejde mauerbrecher na odbyt? tak proč z toho pak dělají takovou sračku...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Dostal jsem prej za nějakou epickou bitvu (čirou náhodou jsem s centurionem byl nejlepší v desítkový hře) slevu 20% na nějaký balíčky. Když jsem se nějak proklikal na prémiový obchod, tak mi to nabízelo defaultně jen nějakýho žabáka...něco jako svoboda (a přímá demokracie už asi ne). To je asi jen bouda na hejla co? Soráč za takový dotaz, ale jako správný Čech na slevy slyším, ale v prémiovém obchodě vůbec nenakupuju.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Oprava, RBT-5
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Víc info o nových tancích zde:
    Upcoming tanks in WoT
    http://wiki.wargaming.net/en/Upcoming_tanks#Tanks_of_Poland
    Zajímalo by mě, co má být RBT-8... Rakeťák? :O
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: :)))
    The marketing department and the historical department have two different concepts of the game
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zajimavý

WoT – Insider Info 14.01.2018 – The Armored Patrol
    https://thearmoredpatrol.com/2018/01/14/wot-insider-info-14-01-2018/
    BIO23
    BIO23 --- ---
    _HUNT3R_: že jo. dík. ty taky
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    BIO23: No vidíš jak jsi dobrej
    BIO23
    BIO23 --- ---
    tak ted se v 8T bitvě na overlord mapě rozjelo všech 8 našich HT na pláž... prohra 2:15 a to ty dva jsem střelil se svou lowtier t64 lightem
    tohle mě vždycky tak hrozně znechutí, že to nejsem schopen na hodinu zapnout
    REPA
    REPA --- ---
    RALI: pray to RNGesus:)
    RALI
    RALI --- ---
    REPA: u toho bych se asi uvztekal, a hlavne na to nemam skill :) nad hracema v tymu, kteri delaji uplny kokotiny vetsinou mavnu rukou, kdyz mi nekdo primo skodi a mam spatny den, tak mu i nejakou loupnu, ale co me neskutecne vytaci je rozdil v tom jak stejnej tank presne strili bitvu od bitvy, jednou netrefim na plny domereni vubec nic a druhou bitvu ze stejnyho mista trefuju uplny nesmysly a probiju mista, kde mi to sviti rude...ta absolutni bezmoc s tim cokoli udelat je k posrani. :)
    REPA
    REPA --- ---
    hotovo ale stalo me to nervu, ze i pes z toho byl nesvuj. Rano jsem to dojel na 94,92% a pak udelal par dementnich bitev a sel na nejakych 93. PS: hraju proto, ze me to bavi. Sice u toho mam obcas pekne nervy, kdyz se mi to zrovna vse sere pod rukama, ale pozitiva nakonec prevazi. Clovek se snazi spotit, davat dmg a pomahat tymu. Kdyz se povede fajn hra, tak je to pak ta prava odmena, za to ze u toho sedis dlouho jak kokot:)

ABSURD
    ABSURD --- ---
    KOUMAK: jakej máš nick ve hře?
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    FRK_R23: tak někdo by na to mohl udělat mod, ktery ti to zahlásí, když vystřelíš goldem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam