• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIO23
    BIO23 --- ---
    REPA: sotva jsem se k tomu dostal, taks to vypnul :)
    REPA
    REPA --- ---
    Ted na streamu i muj ksicht
    BIO23
    BIO23 --- ---
    KOUMAK: špageto, t44, perša, do obrany krajzler
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jinak muzu potvrdit, ze to super vydelava .)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja nechapu jednu vec, ubyvajici pocet hracu. To musej tzv. dezertovat, ne? Ja kdyz se uklik na back to garage, tak me to upozornilo, ze hra jeste neskoncila
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    KOUMAK: taky jsem tak prvních pět her netušila, kde jsem, co tu dělám, jestli bráním nebo utočím, odkud na mě sakra střílí :D

hraju to s Progetem ("beztrestně" jsem si ho chtěla vyzkoušet, ještě jsem od konce maratonu nehrála a poexpit posádku), FV4202 (taky ok), experimentálně jsem vytahla is6 (vrátím se asi brzy k is3 :D), bulldog GF (to ale pak uz kdyz jsem se trochu orientovala a mohla si ruzne pojizdet pres zony podle potreby, bavilo me to s nim, ale casto je to "spawn, weeeeheee, bum bum, sbohem loucim se, kde tady mate opravnu?") i toho Prota jsem zkusila, ale to jen pokud sem vedela, ze jdu branit tam nekde nahore ty dela

bavi me to, ale hrat to v cete bylo pro me o dost narocnejsi nez random, tam si preci jen odpocinu v pauzach, kdy lezim mrtva :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Battlefield 1 They Shall Not Pass is for free for everyone, who have Battlefield 1. Until 14.5.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    RALI: Zajimavy prvek je ta moznost zrychlit obsazovani baze. Vcera jsme potkali cetu z IDEAL, kteri ve 3 najeli a obsazeno bylo za 20s. V podstate jsme jen ustupovali az do mesta. Tam si chteli chlapci zastrilet a narazili a dostali od nasi cety na drzku. Vyhra je vyhra :)))
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: tenhle mod neni delanej pro pomaly tanky, scouty a TD. Idealne rychlejsi heavyny a medka.

A dost me sere to bombardovani ve chvili kdy prijdem o bazi. Vetsinou se ani nesnazim ujet, stejne me nasypou zezadu, a radsi si zkousim jeste neco nastrilen, nez me prejedou :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KOUMAK: IS-3, Progeto, T26E5, T26E4, Obj. 416
    E_D
    E_D --- ---
    KOUMAK: Skorpion, T44-100, Progeto, Lowe
    BIO23
    BIO23 --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    00KUBAT: Fungujou tam zalohy na kredity a expy?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Jo, vydělává to pěkně, i když teda 25 minut bitva... Demence hráčů je ale na maximu.
    Moje občas taky teda...
    Měli by tam dát ale nějaké tlačítko pro samodestrukci...když se šikovný člověk sekne/převrátí někde, kde protivníci nikdy nedojedou, tak může jen mlčky a zuřivě přihlížet, jak kolem něj naprosto s nezájmem jezdí jeho inteligentní týmmejts...dobré tak na rozkousání klávesnice.

PRAASHEK: zepředu neprostřelíš...z boku nebo zezadu

FELCARKILLER: velká mapa, 30*30 hráčů, jedni útočí, druzí brání, cílem je zničit 3 z 5 cílů (děla). Mapa je rozdělená na 3 vertikální pruhy (dá se přejíždět). Každý pruh má 2 báze/území za sebou, které postupně dobíjíš a za dobití dostaneš bonus time na splnění mise a posune se respawn. Po dobití 2. území postupuješ na část mapy, kde je 5 takových velkých děl (které nestřílí) a cílem hry je 3 zničit. Hra končí vypršením času nebo splněním úkolu. Když umřeš, máš po několila sekundách respawn s jiným tankem (ten zabitý má 5 minut blok), když umřeš ryhle podruhé, tak musíš počkat, až ti blok tanku skončí. Skill k tomu netřeba žádný díky konstantímu respawnu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: ehm a jak se ten kanon dá sejmout? já doň zkusil střílet a nic se nedělo, tak jsem se radši soustředil na okolní enemies. to je možná i odpověď na tvoji otázku, tedy demence neznalosti, jakou trpím i já
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: jo, hrál jsem včera poprvé - jednou útok, jednou obranu a obojí výhra. btw jsem si vzal poprvé tu T-44 FL a prodělala mi gatě (tedy kredity v mínusu :) no more. ale IS-3 kupodivu vydělala (a to jsem střílel goldy) a v další hře jsem vzal premiáky a byl to supr výdělek.

btw co se děje s expy vlastně? aha, jdu to zkusit
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    už se někomu stalo že vyhrál v tom fl útok ? teď jsem hrál první (doposavad jen obrany) a tam se terpve projeví demence. Každej honí killy a dmg ale aby šel nějakej mamlas střílet do toho děla to ne .... k pláči.
    kdyby to nesypalo ty stříbrňáky tak už to nezapnu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    poslední dobou se mi stává nějak mnohem častěji (cca každou bitvu v TD), že do mě při doměřování někdo z "našich" vrazí. demence. včera jsem se snažil jezdit čínské TDs a fakt to bylo v každé bitvě snad. taky prvních pět bitev prohra btw
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: Mas dobry informacni video :) Za me to delas dobre :) skoro se te taky chci zeptat, kam ti poslat replay, ale neudelam to :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo ty frontlines jsou fajn, kupodivu velmi zábavné :) včera jsem dal poprvé a dnes dám zas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam