• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: Hele me taky ale kdyz si vemu ze tam stejne strcim mesicne kolem litru v goldevh a tak tak uz ja nevim. To jebu a koupil jsme si ji ;-)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Rozhodně bych ji chtěl, ale 700, za t6 premium mi připadá hodně...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak premiovou KV2 tu jsem teda koupit musel už z princiopu:-D
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    PRAASHEK: hele mě se to taky stalo... Sekla se mi hra - restartnul jsem, což trvalo docela dlouho - mezitím mě zabili a automaticky mi naskočil jiný tank. Pak mě to konečně přihlásilo do bitvy a měl jsem skin T 44 100 (původní tank), ale vlastnosti IS 6 :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    takovýto FV4202 jsem potkal na frontlines. používám btw jenom čisté xvm, takže o modování skinů nemůže být řeč...

REPA
    REPA --- ---
    Stream kdyby se nekdo nudil
    REPA
    REPA --- ---
    BIO23: nj je hokej:)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    REPA: sotva jsem se k tomu dostal, taks to vypnul :)
    REPA
    REPA --- ---
    Ted na streamu i muj ksicht
    BIO23
    BIO23 --- ---
    KOUMAK: špageto, t44, perša, do obrany krajzler
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jinak muzu potvrdit, ze to super vydelava .)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja nechapu jednu vec, ubyvajici pocet hracu. To musej tzv. dezertovat, ne? Ja kdyz se uklik na back to garage, tak me to upozornilo, ze hra jeste neskoncila
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    KOUMAK: taky jsem tak prvních pět her netušila, kde jsem, co tu dělám, jestli bráním nebo utočím, odkud na mě sakra střílí :D

hraju to s Progetem ("beztrestně" jsem si ho chtěla vyzkoušet, ještě jsem od konce maratonu nehrála a poexpit posádku), FV4202 (taky ok), experimentálně jsem vytahla is6 (vrátím se asi brzy k is3 :D), bulldog GF (to ale pak uz kdyz jsem se trochu orientovala a mohla si ruzne pojizdet pres zony podle potreby, bavilo me to s nim, ale casto je to "spawn, weeeeheee, bum bum, sbohem loucim se, kde tady mate opravnu?") i toho Prota jsem zkusila, ale to jen pokud sem vedela, ze jdu branit tam nekde nahore ty dela

bavi me to, ale hrat to v cete bylo pro me o dost narocnejsi nez random, tam si preci jen odpocinu v pauzach, kdy lezim mrtva :))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Battlefield 1 They Shall Not Pass is for free for everyone, who have Battlefield 1. Until 14.5.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    RALI: Zajimavy prvek je ta moznost zrychlit obsazovani baze. Vcera jsme potkali cetu z IDEAL, kteri ve 3 najeli a obsazeno bylo za 20s. V podstate jsme jen ustupovali az do mesta. Tam si chteli chlapci zastrilet a narazili a dostali od nasi cety na drzku. Vyhra je vyhra :)))
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: tenhle mod neni delanej pro pomaly tanky, scouty a TD. Idealne rychlejsi heavyny a medka.

A dost me sere to bombardovani ve chvili kdy prijdem o bazi. Vetsinou se ani nesnazim ujet, stejne me nasypou zezadu, a radsi si zkousim jeste neco nastrilen, nez me prejedou :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KOUMAK: IS-3, Progeto, T26E5, T26E4, Obj. 416
    E_D
    E_D --- ---
    KOUMAK: Skorpion, T44-100, Progeto, Lowe
    BIO23
    BIO23 --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    00KUBAT: Fungujou tam zalohy na kredity a expy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam