• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: kdykoliv jsem tuhle sracku vytah tak jsem byl akorat potrava pro osmicky :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Sem si po těch dementech na tX šel spravit chuť na pedotiery. Překvapilo mě, kolik toho Chrchel vydrží, když nejede proti tVIII - 3,4k nadingáno.

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4506558#stats

E_D
    E_D --- ---
    EMPERROR:
    WOJTYLA:

díky, už je v garáži :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    E_D: Jojo stoji
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    E_D: To není špatný kup, býval dobrý i na teamovky/skirmishe, s klanovýma zálohama to pak pěkně vydělávalo a ty t6 bitky byly vždy dost rychlý. Nevím, jak to je dnes...
    E_D
    E_D --- ---
    Stoji za to koupit Cromwella B když se teď nabízi s 100% posádkou s kvalifikací bratři + stání v garáži za 350,- ?
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Tak tahle zamrzela :(

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nejde nějak ty poláky sejmout blitzkriegem navždy?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Coming Soon: Wheeled vehicles, New Maps and Caernarvon Action X
    http://www.youtube.com/watch?v=2u8FvUu-AT0
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    TOMINO_I: Scouti to mají těžký už tak min. 3 roky. Jde hlavně o design map - 3 koridory, které jsou defuckto oddělené, nemožnost spotovat nějak plošněji, některé kktsky malé mapy, aby se lamy nehledaly, i když od t8 mají všichni 445m+ viewrange bez optiky, takže, mě v LT, medka spotují z báze...
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Mimochodem scoutum to taky pekne stizili, myslim tim pasivni scout, co jsem to hral naposledy. Napr.na Campinkovce (Prokorovka) bylo daleko vic kraku u te reky na kraji louky, dalo se s vetsi sikovnosti dojet az do prostredka louky a naspotovat takhle zilion DMG. Mozna proto to aji odstranili, aby se asi hry trosku protahly. Kdo vi, nebyl jsem pres rok ve WoTku :)
    GREW
    GREW --- ---
    PUFFY: Todle nebylo mireny na tebe, ja mel jenom pocit, ze se mi snazis vyvracet moje stezovani si na uroven hracu 8-10 tier. Ktery hrajou tak, jak sem popsal.
    GREW
    GREW --- ---
    PUFFY: No nevim, je pekny, ze ma personal rating 6000-7000+, ale fakt mi neprijde uplne koser, aby napr. na prokhorovce z dvojky bud jeli vsichni 4 scouti napravo na kopec, nebo v dalsi hre to jedinej scout ve hre zakempil na pomezi H-J 1, a nevyspotil absolutne nic, protoze kousek pred nim stoji grille s binem a celou dobu mu to pise.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ale nemám s tím zkušenost, nevidím v tom jediné pozitivum, jedině tedy pokud nehoníš staty
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    pokud se nepletu, při restartu koupené a získané prémiáky z kampaní zůstávají
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    restart
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    PUFFY: upřímně je mi úplně jedno co jsi měl na minulém nebo jakém účtu, podle xvm jsem nikdy nehrál ani si nehonil ego abych měl staty a dostal se někam do klanu, na to sere pes, jen se mi zdá že poslední dobou to každej hrajete jen proto, aby jste mohli na forech jako je toto, psát rozumy o tom jak je to všechno rozbitý. Jediná a nejlepší rada je NEHRAJ TO!
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    PUFFY: Prodal jsi účet?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    úplně nejlepší komentáře ke hře na tieru X jsou od odborníků, co mají max jeden tank tier X, nejvíce bitev na tieru VI, ale vědí úplně nejvíc co je na X tieru špatně.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Parime s @PUFFY vetsinou spolu po vecerech a je to fakt hruza. Kor ty bitvy T9+ ja se teda nepovazuju za super hrace, jelikoz jsem to dlouho nehral a tedka jsem se zas vratil, ale v tehle tierech je fakt neco spatne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam