• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: S chrchlem jsem dal tu jednu heavy misi na t55a ze mas nadingat dvojnasobek ho nebo neco takovyho. Ja ho mel celkem rad.
    GREW
    GREW --- ---
    REPA: M4 Rev. na tejden
    REPA
    REPA --- ---
    REVALDESTRO prej to dava Ravioli na tyden nebo co
    GREW
    GREW --- ---
    Tak sem nad tim Bromwellem taky zauvazoval, zvlast kdyz sem mel 20%kupon na vse. Ale nakonec sem koupil za 350Kc 6250 goldu a koupil za ne T 54 first prototype :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SOLNAKAR: kdykoliv jsem tuhle sracku vytah tak jsem byl akorat potrava pro osmicky :D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Sem si po těch dementech na tX šel spravit chuť na pedotiery. Překvapilo mě, kolik toho Chrchel vydrží, když nejede proti tVIII - 3,4k nadingáno.

WoTReplays — Main
    http://wotreplays.eu/site/4506558#stats

E_D
    E_D --- ---
    EMPERROR:
    WOJTYLA:

díky, už je v garáži :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    E_D: Jojo stoji
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    E_D: To není špatný kup, býval dobrý i na teamovky/skirmishe, s klanovýma zálohama to pak pěkně vydělávalo a ty t6 bitky byly vždy dost rychlý. Nevím, jak to je dnes...
    E_D
    E_D --- ---
    Stoji za to koupit Cromwella B když se teď nabízi s 100% posádkou s kvalifikací bratři + stání v garáži za 350,- ?
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Tak tahle zamrzela :(

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    nejde nějak ty poláky sejmout blitzkriegem navždy?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Coming Soon: Wheeled vehicles, New Maps and Caernarvon Action X
    http://www.youtube.com/watch?v=2u8FvUu-AT0
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    TOMINO_I: Scouti to mají těžký už tak min. 3 roky. Jde hlavně o design map - 3 koridory, které jsou defuckto oddělené, nemožnost spotovat nějak plošněji, některé kktsky malé mapy, aby se lamy nehledaly, i když od t8 mají všichni 445m+ viewrange bez optiky, takže, mě v LT, medka spotují z báze...
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Mimochodem scoutum to taky pekne stizili, myslim tim pasivni scout, co jsem to hral naposledy. Napr.na Campinkovce (Prokorovka) bylo daleko vic kraku u te reky na kraji louky, dalo se s vetsi sikovnosti dojet az do prostredka louky a naspotovat takhle zilion DMG. Mozna proto to aji odstranili, aby se asi hry trosku protahly. Kdo vi, nebyl jsem pres rok ve WoTku :)
    GREW
    GREW --- ---
    PUFFY: Todle nebylo mireny na tebe, ja mel jenom pocit, ze se mi snazis vyvracet moje stezovani si na uroven hracu 8-10 tier. Ktery hrajou tak, jak sem popsal.
    GREW
    GREW --- ---
    PUFFY: No nevim, je pekny, ze ma personal rating 6000-7000+, ale fakt mi neprijde uplne koser, aby napr. na prokhorovce z dvojky bud jeli vsichni 4 scouti napravo na kopec, nebo v dalsi hre to jedinej scout ve hre zakempil na pomezi H-J 1, a nevyspotil absolutne nic, protoze kousek pred nim stoji grille s binem a celou dobu mu to pise.
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    ale nemám s tím zkušenost, nevidím v tom jediné pozitivum, jedině tedy pokud nehoníš staty
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    pokud se nepletu, při restartu koupené a získané prémiáky z kampaní zůstávají
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    restart
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam