• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    FRK_R23: Ale to jsme sebrali nějaký artefakt a ty tanky stříleli jak kulomety .
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    FRK_R23: Máme rekord 305 v klanovy ceticce
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: Ja mam firt nedostatek kreditu. A uz nemam desitky co bych byl ochotnej prodat :-)
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: se z těch peněz jednou zblázníš
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Mno... ja si to hned druhej den kouoil a kdyz jsou ousteny bojovy zalohy a jeste bonusy mije vlastni a ty z toho zelenyho picoviny tak jsem s premiovym tankem 200-260k v olusu kazdou bitvu. :-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: jako čuráci co vjedou s 60goo mezi BDR jsou na zabití, ale vždycky se najde nějakej retard, co jen sbírá ty goo po mapě a tím spawnuje všechno, co kde potká, ale pak jede do prdele (nebo zdechne). Pak taky chcípnu, ale jen proto, že mě přes půl mapy ostřelují BDR nebo mě někde zavřou T28, který naspawnoval nějakej kokot, co tam projel a sebral 2 goo.
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    za me teda je event jedna z nejmin zabavnejch veci vubec, ja vim ze sto lidi, sto chuti, ale tech pet her na bonus je pro me fakt nudny utrpeni, to bych snad radsi byl v praci :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ABSURD: Blblo mi to jen jeden vecer, jak jsme si tu navzajem stezovali :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    FRK_R23: Já bych ty bonusy i rád využil, ale bohužel, přes lagy je to nehratelný...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: Hmmm tak prekonat 200 se mi jeste nepostestilo :)

Jinak je to docela v klidu event, dam pet kol, vyzvednu si bonus 75k kreditu a seru na to :D pro nas bez premiaku jsou tyhle specialy jedina sance si nejak rozumne vydelat.
    REPA
    REPA --- ---
    Jako nejvic jsme dali 257, ale to se fakt sesli lidi, kteri vedeli. Jeden stoji vzadu a sbira. Pripadne jeden sviti a zbytek z povzdali snajpi. Nejlepsi jsou borci co maji kolem 30 bodu jsouna ranu a vjedou mezi dve bdr
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja mam docela kliku, tymy vetsinou jezdej dohromady a spolupracujou. Jsou samozrejme idioti, ale to se neda nic delat :) Prumerne dame neco pres 150 za hru.
    RALI
    RALI --- ---
    REPA: idealne sehnat 5 lidi, 4 bojujou a jeden sbira
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    REPA: njn to je holt WOT event ! :-)
    REPA
    REPA --- ---
    WAR_TIN: vypravej to tem jantarum co maji pres 60 hmoty a jdou bojovat proti dvema bdr, aby behem peti vterin chcipli:)
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    dobry tip pro hallowen special....jezdete hlavne pro medka T-28 ...nesklopi delo takze kdyz se jim dostanete na bok nebo nejlepe na prdel tak vas netrefi nebo neprobijou...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    dobrej grif
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOUMAK: ja mam hasicak nastavenej na prostredni tlacitko na mysi (kolecko), jakmile zacnu horet dokazu to zmacknout hodne rychle, ze to pak vypada jak automatickej hasicak :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Mimochodem, nenarazil jste někdo na další nešvar od verze 1.2, kdy přestane fungovat ovládání spotřebáků přes klávesnici?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: jo, a to dost strašně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam