• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: Me artyny nejak extra nevadej, takze je mi to v zasade volny :)

Spis me sere naprosta nekompetitovnost stock tanku, +-2 mm. Me treba vlastne ani template mm netrha zily. Ale hraju jen IX a X :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    btw. ...kdo sledujete DEZ games, měl teďka v té vánoční akci dotaz, co byste udělali s SPG. Co mě nepřekvaiplo, byly reakce komplet zrušit, Ale co mě mile překvapilo, že spousta lidí sdílí můj názor, že vrátit zpět jak byly. :D

A dotaz do pléna, co s tím Bishopem (Bertíkem), znáte nějaké místa, kam se dá jezdit s tím jejich pidi-dostřelem?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ale zajimavy, muj jasne nejuspesnejsi stroj je stara T37
    68,33 WR
    2458 wn8

:))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: Nemam, mam jen americkou IX a kvuli nejaky kokotsky misi frantiskou myslim petku
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: Vidíš to, tu ani neznám, protože já vyměnil popelnici za popelnici až na tieru VI... :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: Plus Bertík, jestli máš a umíš... Já mám teďka Bishopa a jako nejsem s ním úplně happy :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: SU-8 WN8 1,905

Takze asi tak :)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: To bude davna historie :) Ona takova M44 je porad dabelskej stroj :))
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    FRK_R23: Twe šestkový artyny, jooo? "Oink, oink" xD
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EMPERROR: He, toje dobry :))

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    EMPERROR: ... a docela mě děsí, že nej čísla mám v HT...?! Dycky jsem si myslel, že to "honím" nahoru Lajtama, kde skutečně mám nejlepší bitvy (5k-15k WN8) , ale očividně i nejhorší konzistenci výkonů (+ teda i mise na pute spot) Nicméně mě to pořád hodně překvapilo.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    PRAASHEK: různé stupnice - škálování, ale tohle mě teď celkem zaujalo na noobmeter.com

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw mám WN8 899 :) ve hře jsem oranžovej a na webu žlutej. co to?
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    JOHN_LENON: Tak pod tohle se podepíšu, dal jsem si 10 měsíců pauzu. Bavilo mě to tak měsíc, když jsem zjišťoval co a jak moc se změnilo. A dneska jsem opět s motivací v koncích...
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    HOUH: Jojo, to všechno souhlas. Já jen naopak chtěl vyzvednout, že MM, obzvláště formát 3:5:7 stojí za starou kun*u, ale skoro až nad poměry dobře se dá zahrát právě na tIX... A jinak a hlavně Witaj! xD
    HOUH
    HOUH --- ---
    EMPERROR: nejdu ale chtel jsem mit aspon tank a hlavne posadky pripraveny, misto toho mam t9 tanky... takze kdybych chtel hrat v klanu, budu muset pekne za goldiky vsechny tyhle posadky (4x t9) komplet predelat...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    WOJTYLA: mám na něm ve statistikách po 500+ bitvách 1246 průměrnou damage, což je lepší, než 88% ostatních players!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Mam vyzkoumanou americkou X artynu, ale je mi dost lito kvuli tomu grindit 6mil kreditu :))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: report
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam