• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SITH
    SITH --- ---
    jak se to tu slejzá :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hmmm kdybyste davali znova dohromady NYX clan, tak bych se mozna taky zucastnil :)

Pro me je problem cas, pacz vetsinou muzu az po devaty vecer
    SITH
    SITH --- ---
    ale v šestkách jsme byli dobrý, v osmičkách už bylo blbý že jsme neměli dost železa a desítky nás vždycky převálcovali Hellas týpci v 12x T10A5 atd. :D
    REPA
    REPA --- ---
    a ja bych mel zase svuj uzasny nick repaNYX[NYX] :))
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    bych se do NYXu vrátil :) kruh by se uzavřel :D
    SITH
    SITH --- ---
    bez vikíska by to už nebylo ono :)
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: MDFK má snad 6 lvl na prachy a nálety, mám ten dojem. Každopádně, lidi z toho, či toho se daj přetáhnout tam, či tam... a taky už jsem o tom dost uvažoval...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ABSURD: bez prdele jsem o tom včera uvažoval. Respektive jsem zvažoval Spinovi navrhnout NYX nebo MDFK, když začal mudrovat nad situací, že vlastně jezdíme v klanu, který neovládáme. NYX má ale oproti MDFK tu výhodu, že je tam aspoň část opevka na 10.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    No tak nesložíme zase NYX? Budeme mít vlastní kampaň a black jack a děvky!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ABSURD: mno... nevim:-) hodně se nedařilo a celkem dlouho trvalo než jsme ziskali uzemí.
    REPA
    REPA --- ---
    ABSURD: tolik lidi ani u nas nehralo:)))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Tvl 54 lidí na tanku je dost slušný:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    VOMETAK: vtip nic ser na to.. :-)
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: jo vcera jsme chteli remizovat, ale ti kluci byli tak spatni, ze jsme je dost rozstrileli. Pak doslo k nedorozumeni a vsichni zbyvajici jsme se odpojili, tak jsme to prohrali:))) Ale aspon nam pak podekovali do garaze :-D
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    WOJTYLA: proč bych já měl mít radost, já o tom tanku vůbec nic nevím, kampaně jsem se nezůčastnil, tys byl ten , co tu psal že bez toho tanku se žádnej klan neobejde
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: no bylo to tuhý teda, překvapive často jsme naráželi na klany co pustili bitvy... dokonce když mi jsme potřebovali jednu pustit tak jsem na ne vletěli rushem jako sebevražednej nájezd a vystříleli je až na 3 tanky. Tak jsme se stáhli a oni pochopili že to potřebujem prohrát... a pak začala 12ti minutová groteska, protože nám to nechtěli dát, nebo to taky potřebovali prohrát... no a nakonec se bohužel podařilo místo treku probít a zabili jsme jim poslední tank a artyna se odpálila o skálu tak jsme to vyhráli:-)) Druhej tym co mel taky prohrát taky vyhrál takže v jednu chvili se jelo 5 bitev najednou :-D

navic teda víc než kdy dřív jela ruzná klanova diplomacie co jak kde a tak - to nebudu rozvádět, ale i když tohle jede vždycky letos mi přišlo že toho bylo všeho nák hodně - jak kdyby se to co bejvalo za mesíc smrsklo do 14 dnů...
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: my nasrani nebudem. my tanky nemame:))) az vcera jsme obsadili uzemi. lol
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: no esli ten tank bude napiču, tak Vometák bude mít sice radost, ale já budu teda nasranej, nechal jsem v tyhle kampani hodně nervů :-D
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: a pristi tyden hura na Frontline :-D
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak, a je po kampani. Konečně :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam