• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    HOUH: ...odjel jsem v FL cca 80 bitev, vydělal jsem cca 11M, 500 bonů, hromadu spotřebáků a solidní porce xp a crew xp.
    HOUH
    HOUH --- ---
    Ja vcera nevydrzel a testl jednu bitvu... nekolik minut jsem cekal nez jsem si vubec mohl poprve vystrelit, pak jsem si docela dost zastrilel, ale nez taktickou tankovou bitvu to pripominalo strelbu do projizdejicich kacen... podle me meli radsi udelat quake styl v bludisti nebo velky pole a 30v30 na spot, bavil bych se vic..... Ale po bitve, kdy jsem prodelal cca -100k, mi smysl toho celeho docvakl...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SOLNAKAR: XP zajimavy. Ja to jezdim vicemene jenom s premiakama, prave kvuli kreditum :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: Není to jedno, pokud se snažíš expit nějaký standardní tank. Při prohře dostáváš tak 1/4 XP. Navíc pokud ho nekombinuješ v bitvě s premiovýma tankama, tak můžeš při prohře i docela dost prodělat, zvlášť bez prémka a to i když nestřílíš goldy.

Útočící strana má tu výhodu, že snadněji vytváří lokální přečíslení (viz co jsem psal tady: SOLNAKAR), což spíš umožňuje vyhrát, než postoupit rychle v hodnostech. Body za cap dostáváš, jen když je ten cap úspěšný, zatímco v obraně jsou body za každou ránu do tanku v kruhu, i když je obrana nakonec neúspěšná. Udělal jsem generála čistě střílením jelit, co furt najížděli po jednom do capu na A, ale i když jsem sám A capnul, tak z toho byl jen poručík. Navíc se mi často v útoku stávalo to, že nepřítel vyplýtval všechno, co měl (arty, nálety, suicide rush), na mě v capu, protože jsem tam najel první a sám, zatímco zbytek týmu kempil vzadu, a až když jsem chípnul, tak najeli všichni do capu a capli rychleji, než jsem zvládnul respawn, takže jsem z toho capu neměl ani bod.

Každopádně za sebe můžu být s výsledkem ve FL zatím spokojený. Prestiž III, cca 25 mega kreditů a přeexpený Lynx na EBR 90 (191k XP).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jo u FL je dost jedno, jestli clovek vyhraje nebo prohraje. Ale prijde mi, ze lip se hraje jako utocici strana. Uz jen proto, ze za cap je mraky xp, takze ranky jdou nahoru celkem svizne.
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Za me frontofka super. 2x dokola a ještě kousek 15mega navíc v pokladnicce. A je buřt jestli obrana nebo útok a je jedno jestli ve dne nebo v noci. Debilu je tam mraky a spousta skvele damage. Dávno jsem si tak pekne nezastrilel jak za posledni tyden.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Ach so :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Aha, tak to mam nejaky mezery v nazvoslovi :)) bral jsem musle jako otevreny :)

Co presne teda jsou otevreny sluchatka?:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Mam tyhle a jsem spokojneje. Mic se da odepnout

HyperX Cloud II, červená KHX-HSCP-RD | CZC.cz
    https://www.czc.cz/hyperx-cloud-ii-cervena/167227/produkt

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Těm ruským kokotům už fakt jebe... Teď v poslední bitvě mě bez příčiny vybuchl tank za jízdy ve skoku... Nikdo mě nestřelil, do ničeho jsem nenarazil, ani jsem ještě nedopadl (Lynx, kola, 0 dmg i kdyby...). Nechápu.
    A taky mě pěkně mrdá, že mám poměr bitev obrana/útoka tak 2/1. kokoti z WG.
    REPA
    REPA --- ---
    Ja radsi rozjel mise na 279 a to je teprve zen cviceni:)))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Tak definitivně mě ta zasraná frontová mrdkolinie nasrala. Větší soubor imbecilů a fuckyourself rng jsem nezažil snad za celou existenci téhle zamrdané kundohry.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BIO23: od ty doby co se neda picovat v globalu, je ta hra uplne o hovne :(
    BEDA00
    BEDA00 --- ---
    Mam jen 3 osmickovy tanky, t28, pershing a arty lorra číslo nevím, a opravdu prdel. Jsem snad tolik ještě neprodelal :D
    BIO23
    BIO23 --- ---
    sranda taky je, když předvedete nemalej hysterák v chatu a ty piče to pak ještě vyhrajou
    nebo na FL to ještě vyhrajem, ale já vzteky přijdu tak o měsíc života
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    ve FL beru hlavne black bulldoga a pak T44-100 a skorpiona ...heavynu az kdyz to fakt zeseru a defender mi vubec nesedl( pomalej) ale jeste jsem nezazil ze by to skoncilo u prvni lajny ....drtiva vetsina skonci dobytim ( unabalanced ), a kdyz utocime a dobudeme neco z druhe lajny tak okamzite spawn tam a jedu krizem k nejvzdalenesjimu delu a tam uberu minimalne pulku a nekdy i celych 2500 sam...
    Nejluxusnejsi setup je kdyz se dobude jen prostredni druha lajna a odtud proste vyjizdite na dela a tim je nutite se vracet nebot spawn maji bud uprostred nebo vpredu nekde v pici....
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    KOUMAK: no uz to tady padlo, flanknout nebo treba vyuzivat nalety, arty...ja to hodne jezdim s FV207 a takovy Defendery dokazu v kombinaci s naletem dost pochroumat...pri obrane beru T28 a taky me casto nemuzou vystipat s nejaky dobry pozice, pak ale vetsinou prileti ten nalet nebo nekoho napadne me objet.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: Pokud je jeden cap neprůchozí, ať už kvůli tuhé obraně, nebo debilním spoluhráčům, kteří kempí na redlině a obecně dělají hovno, tak další respawn dělám na jinou frontu.
    Důležitý je i sledovat lokální přečíslení - když se podíváš přes "tab" na tabulku hráčů na vlastní frontě, tak je tam vidět, kolik hráčů na ní z obou týmů je. V útoku ho chceš provádět co nejvíc, tj. přesouvat se na frontu, kde bude dost spoluhráčů na postup. Naopak v obraně přečíslení udělat nechceš, protože to znamená, že chybí tanky na jiné frontě. Bohužel se nedá úplně dobře zjistit na které.

Jenže tohle nejmíň 75% hráčů nesleduje a pak vidíš, jak je plná fronta v místě, kde se obránci protlačili až zpět už do dobyté zóny (což je úplně k hovnu), ale proti nim se nikdo nespawnuje a zbytek mapy padá, protože tam těch 15 tanků prostě chybí. Za trochu "hatespeech" proti takovým hovadům jsem včera dostal svůj první chatban.
    Dalším utrpením v obraně je sledovat hráče, kteří si sice uvědomují, že je potřeba posílit jinou frontu, ale snaží se o to přejezdem v T28 prot. a podobných pomalých strojích, čímž stráví třeba 5 minut, místo aby podrželi "J" a respawnovali se do minuty tam, kde je potřeba.
    ZILWAR
    ZILWAR --- ---
    KOUMAK: Sice uplne nesouhlasim, ale ten minus jsem ti dal nak omylem z mobilu a nevim jak to zrusit...tak promin ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: do kopule se to dá na blízlko celkem slušně střílet... vypadaj malý ale nejsou... neni to samozřejmě 100% vždycky že to trefiš ale dá se... nicméně nevim v jaký jste tam byli situaci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam