FRK_R23: Není to jedno, pokud se snažíš expit nějaký standardní tank. Při prohře dostáváš tak 1/4 XP. Navíc pokud ho nekombinuješ v bitvě s premiovýma tankama, tak můžeš při prohře i docela dost prodělat, zvlášť bez prémka a to i když nestřílíš goldy.
Útočící strana má tu výhodu, že snadněji vytváří lokální přečíslení (viz co jsem psal tady:
SOLNAKAR), což spíš umožňuje vyhrát, než postoupit rychle v hodnostech. Body za cap dostáváš, jen když je ten cap úspěšný, zatímco v obraně jsou body za každou ránu do tanku v kruhu, i když je obrana nakonec neúspěšná. Udělal jsem generála čistě střílením jelit, co furt najížděli po jednom do capu na A, ale i když jsem sám A capnul, tak z toho byl jen poručík. Navíc se mi často v útoku stávalo to, že nepřítel vyplýtval všechno, co měl (arty, nálety, suicide rush), na mě v capu, protože jsem tam najel první a sám, zatímco zbytek týmu kempil vzadu, a až když jsem chípnul, tak najeli všichni do capu a capli rychleji, než jsem zvládnul respawn, takže jsem z toho capu neměl ani bod.
Každopádně za sebe můžu být s výsledkem ve FL zatím spokojený. Prestiž III, cca 25 mega kreditů a přeexpený Lynx na EBR 90 (191k XP).