• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PALLANDO
    PALLANDO --- ---
    Po roce jsem se vratil k WoT. Muze mi nekdo vysvetlit, co za lidi jezdi AMX 1375??? Vcera 2500dmg nastrileno, asi 1000 spot a skoro 100 bodu decap a jen 2nd class badge. Nakonec jsme to stejne projeli, protoze mi dosla munice a umrel jsem pri snaze urammovat zbyvajici souperuv WZ-131, ktery mel evidentne poskozeny motor a munici, protoze se hybal jako snek a strilel mozna co 10 sekund.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: žádný drby, už je to vidět v klientovi
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    BIO23: To si asi radši počkej a nastřádej volné expy. Tanky v základní verzi jsou o nervy. Já si s devítkovým pattonem ( v topu) celkem rozuměl, ale kupodivu s desítkovým mi to vůbec nejde a vůbec ho nehraju...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    nemuzu doporucit nic jinyho, nez se na toho pattona tedka vysrat, kdyz te sere, imho je ten tank celkem na pohodu, ale chce to na nej asi mit holt vic naladu a nelamat to pres koleno... jak to znam tak to pak nejde vubec

no ale asi ti nemam moc co radit, pac ja tu hru nehral ani nepamatuju a zatim to ani neplanuju znova instalovat :-)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    parádní frustrace je expit IX pattona bez free xp
    losuje mě to 8 z 10 do topu , neustále mi všichni nadávaj, že kempim s medkovým toptierem vzadu, ale to dělo neprostřelí sedmičky HT a mě si dávaj naprosto v klidu sedmičkový lighti, navíc je to krabice jak kráva, bez podvozku a motoru to dává 38km/h. pancíř to má taky akorát na papíru
    za volný expy jsem vytunil 50 120, protože to bylo ve verzi holobyt ještě horší....
    nějak mě ta hra už skoro vůbec netěší... a pak dám nádhernou bitvu s nějakou tužkou - leopard atp. a zkusím to zas... hroznej heroin
    HOUH
    HOUH --- ---
    SOLNAKAR: Aha tak to sry ja myslel ze jde o farmeni WNka , tak jsem popsal muj postup:). Pokud tyhle lehky nemaj dohled, pak to nejsou lehky tanky ale jen neco co ma kanon a jezdi rychle. Takze bych hral styl na zmrda, coz je vlastne co pisu: bezpecne kempit, snajpit, nejlip prezit do konce a cekat na "opening".
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HOUH: bavíme se o kolových lightech a jejich efektivním hraní. Passive spot s 350m dohledu bez možnosti mít bino moc nefunguje. A k tomu jak tě v kolovým tanku heavyny nemají šanci spotnout - vracím se sám s EBR 90 proti Type 4, který stojí sám na capu na Murovance. Spotnul jsem ho až v momentě, když vystřelil (a na těch 100m bohužel i trefil).
    Jinak s nechcípáním na začátku máš pravdu, ale tady přichází ten problém, když na začátku dělám první spot, tak málokdy neschytám nějakou haluz ránu, která je dost často i rozhodující.
    Farmení WN na "fialku od redlajny" navíc na lowtierech mě fakt moc nebere.
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SOLNAKAR: jo, RNG to má rádo :-) v 80Km/h velkokalibrové děla na 400-500m, není problém trafit... Důležité je nechcípnut hned na začátku a počkat si na druhou půlku bitvy, pak si králem. Já udělám rychlý spot na začátku, pak opatrně odzadu, nechám ostatní scouty, ať si spotujou a povraždí se navzájem a pak tam vlítnu jak dělová koule a dorážíš osamocené tanky jednoho podruhém. Jak se dostaneš na otevřené ploše k tanku 1 vs 1, tak už nemá moc šanci.
    HOUH
    HOUH --- ---
    SOLNAKAR: Nerikam ze to je zpusob jak vyhravat a potahat bitvu ale je to zpusob jak si nafarmit wnko. A je to situacni podle mapy, aji nektery koridory nabizi mista pro rychly pasivni spot, pripadne nastrileni si (typicky kopec na himlu). Obecne u lehkych je nejdulezitejsi neriskovat, nedostavat rany a vydrzet co nejdyl, i za cenu hatu v chatu a toho ze zustanes posledni. Nekolikrat jsem zustal posledni proti tezkym tankum a proste nemeli sanci me spotnout a klidne jsem si takhle na zmrda vystrilel kompletne vsechno ammo. Pak je druhej extrem a to jsou vylozene OP spot mista, tohle pokud clovek s lehkym na mape nevyuzije nebo nepohlida aby se tam nedostal enemy, tak vetsinou prohral svym rozhodnutim bitvu. Kazdopadne na farmeni WNka doporucuju T5 a T6 lehky, maji OP matchmaking a nejsou nerfle jak zbytek.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    pojedete maraton?

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    00KUBAT, REPA: O to se snažím, ale buď mě zas ojíždí RNG do prdele, nebo to dělám blbě. Zatím je nemám najeté tak, abych si dovolil vyloučit to druhé.
    Běžně dostávám hity od houfnic/arty kličkujíce v 80km/h, věčně rozbitý první ranou kola, motor a nejlíp mrtvej (nejen) řidič, to pak druhý ráně už neujedeš. Kvůli malýmu dohledu prakticky furt 0 na spot a když spotuju agresivně, tak to nikdo nestřílí. Sice to má celkem fajn ten autoaim, rychlý střely a slušnou přesnost za jízdy, ale stejně se netrefuju.

HOUH: s 240 alfou (tj. reálně dávám tak za 190) a 182 pene a 0,38 přesností? Když to nesvítím já v lightu, tak to nesvítí nikdo, takže bych stejně neměl ani na co střílet. V těch koridorech, který hraju v 3/4 bitev se rozsvítím stejně hned jak vystřelím (ne-li mnohem dřív).
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Ja bych doporučil ty kolové sracky smazat
    HOUH
    HOUH --- ---
    REPA: ja bych pro WNko doporucil spis jen snipit dmg :D
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: musis litat jak fretka na speedu
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    SOLNAKAR: nezastavuj
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    00KUBAT: tak to je zjevně hraju blbě :( Máš nějaký rady?
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    Ty nové francozské lighty jsou hodně zábavné stroje. doporučuju.

EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    HOUH: Odhadem za 2000 goldů sis mohl dva premiové tanky pronajmout a koupit týden prémka... a podmínky bys měl velmi podobné. Nicméně kredit sink to rozhodně nebyl. A jestli si naopak myslel sales marketing právě na ty premiové tanky a acc., tak to určitě ano.

A korekce, jeste jsem si koupil t8 artynu, takže spíš 14M kreditů...
    HOUH
    HOUH --- ---
    EMPERROR: ano , kdyz si koupim premiovy tank za 1000 + ucet, tak mozna :D
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    HOUH: ...odjel jsem v FL cca 80 bitev, vydělal jsem cca 11M, 500 bonů, hromadu spotřebáků a solidní porce xp a crew xp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam