• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    KOUMAK: zakladní vež ma lepší pancíř a houfnice
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: vsak taky pise ze kazde M je dobre, z toho nevyzniva, ze by M pohrdal. Jinak gratulace, ja M nemel snad pul roku, naposledy s udesem :)
    REPA
    REPA --- ---
    Kazde M je gut
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    HULIK: Tenhle tank jsem miloval! Pomalý, ale ty sidescrapy...
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    HULIK
    HULIK --- ---
    Po delší době pěkná hra a ještě s tímto slimejšem :-)

JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    WOJTYLA: Dík, koupil jsem ho, dneska ho proženu a uvidím. Předpokládám, že na pasiv spot to nebude tak excelentní jak ten ruskej premium light, ale bude to spíš na fight, což chci.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    JAKUBMOKRIS: Mam ho od WG pujcenej na 3 dny. Je to Rucko lehonce mene obratny pocitove. Dobrej gunhandling. Celkem slusna penetrace a v dnesni metagame kde vsude jezdej jak hovada lidi v tech kolovejch picovinach to ma oekny HE se 105mm pene.
    Nedingne to nic. A artyna uplne kazda ti zrusi posadku a moduly a veme pul zivotu
    Velmi peknejch 410m dohledu.
    Hraje se mi s tim lip nez s bulldogem nemeckym. Lip se mi s tim jezdi.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/12880/?utm_source=wot-portal&force_login=1
    Zkoušel někdo ten novej HWK 30? Mám cukání to koupit.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    REPA: Kemprnůp:-)
    REPA
    REPA --- ---
    jedna fajnova s kocicakem

FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    Taky jste dostali dárek k MDŽ? Škoda že nepřihodili i nějaký emblémy žehliček :(.

RALI
    RALI --- ---
    REPA: To se mi taky jednou povedlo se stockovou IS3 mezi desitkama na dolech pri stretnuti. Jediny co jsem za celo bitvu udelal, ze jsem dojel do capu a schoval se za barak. Te nenavisti potom v poste, se mohli preskocit, ze jsem jim zkazil nasobky a kurvim WN a ja nevim co jeste :)
    REPA
    REPA --- ---
    super bitva. proste to capli a jebat:)

WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    znicit 2 tanky behem 4 minut jsem myslel ze to nedam ( cca 5 s pred limitem) no a vykouklo z toho Mko

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BIO23: jako mají slušnou alfu, ale ty reloady a gunhandling nebudou nic moc. Pancíř prakticky neexistuje a i přes ten sklon je cokoliv se 122mm a většíma rážema overmatch (to platí pro tX, na t8 stačí i 91mm).

Supertest: Swedish Medium Tanks ( UDES 13 ALT 5, UDES 15/16 & UDES 16) « Status Report
    https://ritastatusreport.live/...07/supertest-swedish-medium-tanks-udes-13-alt-5-udes-15-16-udes-16/
    BIO23
    BIO23 --- ---
    jako ta damáž na osmičce a damáž na medku ruské desítce... balanc jak má bejt
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    svedky siedge mode medka se 440 alefou a 14 stupnema deprese :-D

Developer Diaries: New Swedish Medium Tanks
    https://www.youtube.com/watch?v=u6bg1jCRULk
    RALI
    RALI --- ---
    KOUMAK: posledni co jsem dojezdil, byla mise na pilota, od ty doby sem si rekl, ze mi to za to nestoji (posledni dobou hraju hodne malo, max hodku denne)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam