• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    GL_ST0RM: tu bych chtel, kolik za to chtej?
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    jo 183, tak sem to spocital, ze bych musel prodat 4-5 TX tanku a hromadu spotrbaku, tak diky WG, nechci :-) skoda, mohl sem si usetrit velice nudnou cestu na 4005:/
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Takže jsem nakonec rychle podlehl.
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    ABSURD: Jo. Ten stroj jsem chtěl ještě v době, kdy byl ve větvi.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    TIGERLOVER: Koupils?
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    ABSURD: Tak nakonec jsem zchudl na účtě.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    TIGERLOVER: Já taky ne, ale dalo by se to poskládat... Prodat pár t10 tanků, nějaký hasičáky...:-D
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Tak 23 000 000 kreditů nemám. Smůla.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jen se nemůžu rozhodnout, jestli ho chci.
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Hmm, v black marketu je death star...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SOLNAKAR: klamání zákazníka určitě ne, ale úplně košér to taky neni
    PRAASHEK: jsem si jist...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ten zlatej typ je dobrá pičovina - dyť to bude každej v bitvách nahánět jako trofej :)
    SHARINGAN: a jsi si tím jist, že nemá větší bonus na kredity? protože to není nikde potvrzené oficiálně
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SHARINGAN: Tak to doufám, že to u něj bylo aspoň dost výrazně napsaný - já to třeba nikde nepostřehl. Protože pak k tý sviňárně přičti ještě klamání zákazníka, když ti v takovýhle akci, kde není čas se rozmýšlet, nacpou něco, o čem se ví, jaké to má parametry jinde, ale tady to bude výrazně horší. Trohu mi to připomíná jisté "předváděcí" akce s prodejem hrnců.
    Mimochodem totéž byl teď ráno ten Sexton I. To fakt vůbec nemá smysl se ani pokoušet, něco v téhle "akci" koupit.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SOLNAKAR: 1) nope, jak jsem psal, to měl jen na čínskejch serverech, kde byl o poznání dražší...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: zlatých? to je dost
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: prej 25k
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: za kolik šušňů ten typ byl?
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    zase jedno M, takové ušmudlané ale co, taky se počítá :-)

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SHARINGAN:
    1) Type 59G ma dvojnásobný výdělky i XP.
    2) Argument s interpretem by byl validní, pokud by se jednalo o folkovou kapelu lokálního významu, která vyprodala všech 100 lístků do malého klubu. Pokud totéž udělá třeba Rammstein, tak to jisté zmrdství už obsahuje (minimálně pořadatele). Navíc když to chceš srovnat s něčím, co nikdy nešlo na EU pořídit a nejspíš jen tak nepůjde, tak by to taky musel být jejich jediný a poslední koncert. Taky bys musel připočíst to, že by tu informaci o tom koncertu rozšířili mezi pár milionů lidí, ale neřekli jim, že bude jen 100 lístků. A tohle neudělali poprvé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam