• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: no právě že ne, až na T34 bud stejnej nebo vyšší

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: Zrejme si farmil prevazne nizsi tiery
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jo a prosimvs co jsou ty tank rewards a jak to funguje? ted mi to vyjelo že mám nákej tier jedna odměn... vubec nevim co mám sbírat nebo co. Díky za radu starýmu retardovi
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zvlaštní že za tohle nebyla ani 3. třída nic... strašně málo Expu a to jsem si to všechno svitil sám a hrál jsem vepředu...

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    který z těch heavy japončíků je tak nej? případně na dingací mise? mám tu sedmičku zatim, tak jestli si ji mám nechat, nebo na to prdět
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    úžasný update! :))

Aktualizace 1.6.1 je tady! | Herní aktualizace | Guide
    https://worldoftanks.eu/cs/content/guide/release-notes/Release-Notes-1-6-1/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---

MIRROS: aha :) jo a tady comparison
    World of Tanks - tanks.gg
    https://tanks.gg/compare/fury?t=thunderbolt
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: V balíčku je k němu ještě 2500 goldů .)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: on se dá koupit za goldy?
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    PRAASHEK: Je to pitomé, ale chci ho protože to je Fury :D Uvidím odpoledne, ale 2500 goldů taky na zemi nenajdu :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MIRROS: nie, radšej knihu Thunderbolt. Pokud teda chceš šestkové US medko. Fury je teda pohyblivější a rychleji střílí, ale má horší gun handlig i přesnost a taky dvakrát horší pancíř vepředu. A ten pancíř na Thunderboltu je dost poznat (123 vs 63)
    MIRROS
    MIRROS --- ---
    Vyplatí se Fury?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PRAASHEK: Jsem to videl tal jsem ho vytahl z garaze a hned jswm zjistil proc sem to prestal hrat. Nemuzu s tim lautr nic trefit a jak jezdim v medkama s depresi tak s timhle nevim kam jet. Ale kouka se na tomoeknw ldyz to nekdo umi :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    k tématu ... drowny counter :)
    My New Tank is The Best Tech Tree Tank | World of Tanks: The Object 430U
    https://www.youtube.com/watch?v=FzXwR_pg0E0
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    ALESH: Já si ten tank taky moc neoblíbil. Všichni říkaj jak je super, ale mě prostě nesedl. Probil mě každej kamkoliv a to dělo... to je taky jen pro někoho, kdo má ve hře štěstí.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: tak asi beru zpet. ta 430 mi vubec nejde. Vez je sice neprustrelna, ale k cemu mi to je, kdyz s depresi -5 skoro nenajdu hulldown pozici :( Kdyz se drzim zpet, tak zas s presnosti 0,42 se netrefim lautr nic, natoz weakspot. Proste jsem na medka asi moc levej :(
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: nepřišlo to nikomu, na fóru už jsou wtf a facepalmy ode všech :) já si toho včera večer všiml, tak jsem doplatil pár goldů za commandery (i když kdyby to pokračovalo i dneska, mám je všechny zadax)...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: U Turba taky nic. Zato jsem si nevšim, že to končí a nechal propadnout lístky, kvůli kterejm jsem se sral s těma blbinama.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    KOUMAK: hlavně záleží na tom, s jakým tankem hraješ. Plečky moc kompetetivních hráčů nehraje, takže tam udělat M je jednodušší, ale na třeba takovým Prošůtu 46 se dělá o dost hůř.
    Hráči jako Řepa to holt zvládají i na těch lepších strojích s vyšším skill capem jako je B-C nebo EBR a jantaři jako já si musí honit ego na těch plečkách :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    dostali jste ten 2D style (camo) za účast v race týmu? turtle team má dostat dva sety, nedostal jsem ani piču :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam