• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Why World of Tanks Sucks Part 2 (Sucks for Good Players)
    https://youtu.be/BH3Us-nq0-k
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QB si u mě tím postem teda výrazně polepšil. Já sice chápu apolitičnost streamerů, ale stejně potěší jasná pozice.

Nevším jsem si, že se k tomu nějak vyjadřoval Skill. Ale vzhledem k tomu, že sloužil u námořnictva, asi to taky nebude fanda Putina :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NE7RA: jestli ti to pomůže, tak Wargaming má hodně velký studio v Kyjevě, tak si můžeš říkat, že tvoje peníze pomohli relokovat zaměstnance a jejich rodiny do bezpečí... a neboj, Rusáci toho do goldu narvali tolik, že jim nezbylo na údržbu vojenský techniky...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Malinko ať = nalinkovat
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Nevim jak to malinko ať, je to post na yt
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Wargaming vyrazil kreativního ředitele, kterej se vyjadřoval pochvalně o ruský invazí na Ukrajinu.

NE7RA
    NE7RA --- ---
    tech penez, co jsem narval do goldu je mi ted lito...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Život je plnej záhad.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: Aniž by ti potom cokoli bylo, tak ne. Šlo o neděli. Zajímá tě ještě něco? Sex mám pravidelně, žena mě tyká...
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    Ta potěšila

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: To znamená, že doma s dětmi odpoledne hrajem hry :) Někdy spolu, někdy si chce každej zahrát něco svýho, což byl tento případ :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Máme doma herní odpoledne, tak jsem si zapnul tanky. No je to zábava, to nemohu říci.

REPA
    REPA --- ---
    zase po dlouhe dobe neco. dmg sice celkem slabota, ale 3 marky tam jsou

REPA
    REPA --- ---
    BARTUC: cekni https://skill4ltu.eu/ Skill hodnoti vsechny stroje a jake je dle nej nejlepsi vybaveni pro hrani atd
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC:
    FRK_R23: no bývá ale jenom v shopu na webu. Teda krom občasných dojných akcí za goldy v rámci black/christmas/whatever-market eventů.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: Fakt jo? Zatím jsem neměl štěstí :) To je asi jedinej tank ,kterej jsem si ještě ochotnej koupit :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    PRAASHEK: jo to jsem koukal, ze tam neco takovyho je, ale jste jsem to nezkoumal jak to fakci, ale to si nastuduju :-) Koukal jsem na Martyho a type je tam v kategorii OK

K progettu - mam nejakym zahadnym zpusobem skoro 10k goldu na uctu, tak bych neco pokoupit mohl :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BARTUC: Progetto bývá v shopu několikrát ročně. Type 59 je náhodou fajn. Doporučuju si na něm vyjezdit field modifications, což ti přidá možnost mít dva "specializované" sloty na equip (takže je tam vyšší procentuální bonus - máš možnost si zvolit ze tří kategorií, které můžeš k slotu přiřadit) a dál máš možnost volit bonusy nezávislé na equipu jako +3 concealment (tam je ale zase penalty na jiné vlastnosti).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BARTUC: Progetto si nekoupíš, je moc OP :)

Britsky heavy jsou taky fajn a italskym tankem taky nic moc nezkazíš. Osobně jsem nehrál italský heavy, ale ty medka jsou fajn i na nižších tierech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam